Virksomheder Af
Sandvik er gået på jagt efter en ny direktør for Mining and Rock Technology, der blandt andet leverer udstyr til mineindustrien - ligesom danske FLSmidth.

Den nuværende chef for forretningsområdet, Lars Engström, forlader Sandvik i løbet af 2019, når hans afløser er udnævnt.

Lars Engström fik ansvaret for Mining and Rock Technology i 2016, og forretningsområdet er siden vokset fra en omsætning på omkring 30 mia. svenske kr. til 44 mia. svenske kr. Desuden er overskudsgraden forbedret fra 10 pct. i starten af 2016 til 19 pct. i det seneste regnskab for fjerde kvartal, skriver Sandvik i en meddelelse.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Norwegian sælger nye aktier til spotpris - aktien i stort dyk

  Chefstrateg: Her er tre ting der kan ændre aktiestemningen

  7 MP'er forlader Labour i protest mod Corbyn: "Labours forræderi om Europa står nu klart for alle"

  Under finanskrisen arbejdede PFA's investeringsdirektør på tre timers søvn: "Det fik til sidst blodårerne i mine øjne til at springe"

  Britisk gigant stiger pænt efter regnskab

  Zorniger efter fyring: Jeg ser tilbage med et stort smil

  Disse seks grønne aktier har skabt afkast på over 170 pct på fem år

  Topchef i Tiger of Sweden stopper med øjeblikkelig virkning