Virksomheder Af
GN Group får reduceret kursmålet hos tyske Commerzbank til 340 kr. fra 360 kr., viser data hos Bloomberg News.

Anbefalingen lyder fortsat på "køb", og baseret på fredagens kurs på 279,20 kr. ser Commerzbank da også et stigningspotentiale på 22 pct. over de næste 12 måneder for GN-aktien.

Fredag har Commerzbank også sænket kursmålet for William Demant Holding, der ligesom GN Group producerer høreapparater. Her sættes kursmålet ned til 260 kr. fra 280 kr. Til sammenligning ligger aktien i William Demant fredag i 203,80 kr. Anbefalingen for William Demant er også uændret "køb".

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Porsche advarer britiske kunder om prisstigning på 10 pct. ved hårdt brexit

  Ole Troelsø i audiens på verdens mest berømte vingård, hvor en flaske kan koste flere millioner

  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Oplev luksus i en shippingcontainer

  Mord, sex og løgne på den finurlige måde i Christina Hesselholdts flotte nye roman

  Gå på opdagelse i Frida Kahlos charmerende kvarter

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"