Medie: Jesper Kasi tiltalt for ulovlige lån på 33 mio kr
Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
(Opdateret) Sammen med to familiemedlemmer er erhvervsmanden Jesper "Kasi"  Nielsen tiltalt for at have taget ulovlige lån for i alt 33,3 millioner kroner gennem familiens moderselskab i perioden fra 2009 til 2017.

Det skriver TV2.

Onsdag besluttede Retten i Glostrup, at de to familiemedlemmer og Jesper Nielsen, der er kendt som Kasi-Jesper, ikke kunne få nedlagt navneforbud.

De påståede ulovlige lån skal være optaget i selskabet Dojajean Holding ApS, der i en årrække har været moderselskab for familiens andre aktiviteter - herunder firmaet bag Pandora CWE - inden det blev erklæret konkurs ved Sø- og Handelsretten i august 2017, skriver mediet..

Jesper Nielsen fortæller til TV2, at familien har taget lånene, men de nægter sig alle tre skyldige. Ifølge Jesper Nielsen handler det om en teknikalitet.

- Vi har betalt skatten. Det er bare sket via vores selvangivelser. Og så vidt jeg forstår, er problemet mere bogføringsteknisk, siger han til mediet.

Lånene belv taget i 2008, hvor familien brugte pengene til at købe et sommerhus i Spanien.

Ifølge tiltalen har Jesper Nielsen og hans familiemedlemmer ikke indfriet de ulovlige lån hverken før eller efter konkursen, selvom gælden er nedskrevet i regnskabet.

Jesper Kasi opbyggede sin formue på Pandora, som han har stævnet for et mia-beløb, han mener at have krav på, i følge en earn out-aftale, der blev indgået, da han solgte sin del af Pandora-aktiviteterne. Han har også været jaget vild for Skat.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerApp lader dig afstemme firmaudgifterne i realtid

Annoncørbetalt
indhold af Eurocard

Forsiden lige nu


Liveblog: Macron slutter sig til Vestagers gruppe, skriver BBC

Thulesen Dahl advarer: Rød fremgang ved EP-valg kan smitte af på folketingsvalg

Valgstedsmålinger: K sikrer mandat - katastrofevalg til DF

Medie: Momssvindel for 1,2 mia kr kørte igennem Danske Bank

Le Pen slår Macron, grøn bølge i Tyskland og glade spanske socialister: Her er dit europæiske overblik efter første måling

Kåre Schultz' Teva betaler over halv mia for at lukke misbrugssag i Oklahoma

Måling: Tyske regeringspartier får klø ved EU-valg

Hvem sikrer flertal? Stormer EU-skeptikerne frem? Disse fem EU-dramaer skal du følge i aften

Grundfos' topchef i klimaopråb: "Ambitionsniveauet kan simpelthen ikke blive for højt"