Webshop vil købe op i Fætter BR's lager og butikker
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Oprydningsarbejdet i konkursramte Fætter BR får nu efter alt at dømme en ny deltager. 

Overfor TV 2 Nord bekræfter Coolshops adm. direktør, Jacob Risgaard, at selskabet vil købe op i varelageret fra Top Toy, der ejer Fætter BR og Toys 'R' Us, og desuden overvejer at overtage nogle af Fætter BR's butikker. 
  "Vi er interesseret i nogle af BR-butikkerne og ikke mindst i det store varelager, som er en del af BR-konkursen," siger Jacob Risgaard til TV 2 Nord.

Coolshop blev stiftet i 2002 og var i starten udelukkende en webshop, der solgte spil og legetøj over nettet. I dag har virksomheden også ni fysiske butikker fordelt i Jylland, på Fyn og Sjælland. 

Top Toy indgav i slutningen af sidste år konkursbegæring, efter en rekonstruktion af selskabet var slået fejl grundet et svigtende julesalg.

Kollapset medførte afskedigelser af omkring 3000 medarbejdere og skete blot tre år efter, at kapitalfonden EQT betalte ca. 1,7 mia. kr. for 75 pct. af aktierne i legetøjskoncernen. 
NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Nethandelen går endnu et gear op: 64 pct. af os køber julegaver online i år

Hver fjerde liter mælk vi drikker er økologisk: Arla tæt på mål om 50 pct. vækst i øko-salget

Ekspert: Virksomheder er også i farezonen og bør sikre sig mod mobilaflytning

Bog & Ide-kæden skrumper igen: Mister 19 butikker på én gang til konkurrent

Store ambitioner og skisportstraditioner i Grindelwald

Kronik: Medarbejdere mangler mening - Medfører tab på 20-50 milliarder om året

Klimamøde i Madrid kører på overtid: Forhandlerne har været i gang hele natten

Støttepartier presser S: Danske virksomheder skal dyste på ligestilling

Krav fra investorer i kryptovaluta på jagt efter 190 mio dollar: Grav død børschef op