Hårdt presset aktie vender rundt og ligger i grønt
Jensen Huang, adm. direktør i Nvidia.
Foto: Rick Wilkin/Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Nvidia har været dømt ude af flere investorers porteføljer i 2018, men nu begynder noget at lysne for semiconductor-selskabet, der bl.a. leverer løsninger til kryptovaluta-markedet, som i den grad har oplevet en deroute i 2018.

Aktien stiger i dagens handel med 3,6 pct., efter at den er faldet og faldet de seneste mange dage, uger og måneder, år til dato har kursværdien mistet ca. 22 pct.

Stigningen skyldes hedgefonden Citron Research, der har tanket op i Nvidia.

I et tweet skriver Citron Research bl.a. : "Citron køber US$NVDA. Det er første gang I to år, at aktien tilbyder en tiltrækkende risk-reward til investorerne. $NVDA er stadig en spiller inden for AI (kunstig intelligens, red.) og data..."

I tweetet oplyser hedgefonden også, at den forventer at se en kurs på 165 dollar før en kurs på 120, med andre ord, kursretningen går opad på kort sigt.

Hendgefonden har da også haft held med i tirsdagens handel at presse aktien op i kurs knap 150 dollar.NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Landsholdsstjerne investerer i ungt gamer-startup: "Det er selvfølgelig et sats, men jeg kunne bare se en enorm energi og vilje i dem"

Andrea Elisabeth Rudolph blev vred og stiftede sit eget hudplejefirma: Præsenterer nu endnu et rekordoverskud

Regnskabet var "branchens bedste nogensinde": Kählers resultat er faldet med 95 pct. på fem år

Pandamani og hotpots: Moderne metropol og gammel kultur smelter sammen i Chengdu

Han hev Moss Copenhagen ud af konkurs og dårligt omdømme: Vi er ude på den anden side

Kronik: Så lad os dog læse kinesisk i Kina!

Dette hotel har værelser, der rengør sig selv: "Vi har et gladere personale nu"

Politisk indsigt: Et mareridt kan vente vinderen