Coloplast henter tidligere regionschef tilbage til ledig direktørplads
Foto: Sarah Christine Nørgaard / Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Coloplast henter en erfaren mand til stillingen som direktør for selskabets største forretningsområde.

Den danske medicokoncern har nemlig udnævnt Paul Marcun til direktør for den kroniske forretning, og dermed henter de den tidligere chef for regionen "øvrige markeder" tilbage. Det oplyser Coloplast i en meddelelse mandag.
 Paul Marcun forlod nemlig sin stilling som regionschef hos Coloplast ved udgangen af juni til fordel for et job hos det svenske medicoselskab Getinge. Han blev ansat hos Coloplast første gang i 2015.

- Jeg er meget glad for at kunne byde Paul Marcun velkommen tilbage hos Coloplast. Denne gang i rollen som koncerndirektør for Chronic Care og som medlem af selskabets direktion.

- Paul er en kompetent leder og en dygtig forretningsudvikler, og med ham ved roret i den kroniske forretning er Coloplast godt rustet til fremtiden, siger Lars Rasmussen, der er administrerende direktør for Coloplast, i meddelelsen.

Paul Marcun tiltræder i midten af januar næste år, og han skal overtage rollen som direktør for den kroniske forretning, der dækker over både stomi og kontinens, for Kristian Villumsen, som i december bliver administrerende direktør for koncernen.

Det sker, når den nuværende topchef, Lars Rasmussen, fratræder sin direktørstilling i starten af august. Han skal efter planen i stedet være bestyrelsesformand for medicokoncernen.

Når alle er på plads i deres nye roller, vil direktionen bestå af administrerende direktør Kristian Villumsen, økonomidirektør Anders Lonning-Skovgaard, koncerndirektør for Global Operations Allan Rasmussen og koncerndirektør for Chronic Care Paul Marcun.

/ritzau/FINANS
NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Milliardstøtte til Postnord skal granskes: "En privat investor ville aldrig tage en beslutning om at investere der"

  Våbenbutikker har siden nytår kunnet sælge peberspray lovligt: Vi sælger betydeligt mere, end vi havde regnet med

  Nyborgs strande, butikker og cafeer med skuespilleren Betty Glosted

  Iværksættere sagde deres job op for fire år siden: Nu omsætter duo for 53 mio

  Trump kæmper mod demokratisk resolution: "Vil jeg nedlægge veto? Ja, 100 pct"

  Fornem drue med beskeden etiket

  Ny pantelåner ser dagens lys: Selv de dyreste adresser i Hellerup kommer i butikken

  Heinz oplevede ketchup-effekt: Væltede ned med 27,5 pct. efter skuffende regnskab og en stævning fra myndighederne