Virksomheder Af
Rejseguide- og appen Tripadvisor stiger mest af alle selskaber i S&P 500 efter et regnskab for tredje kvartal, som viste en bedre end ventet indtjening. Samtidig spår selskabet "sund vækst" i driftsindtjeningen i 2019.

Aktien stiger torsdag med 15,4 pct.

Tripadvisor kom gennem sit tredje kvartal med et justeret overskud per aktie på 72 cent, mens omsætningen landede på 458 mio. dollar. Analytikerne havde ifølge Bloomberg News regnet med en indtjening per aktie på 48 cent og en omsætning på 469 mio. dollar.

Det justerede nettoresultat blev i perioden på 101 mio. dollar mod ventede 65 mio. dollar, mens driftsresultatet, målt på EBITDA, landede på 146 mio. dollar. Her havde Wall Street ventet 116 mio. dollar.

Hos finanshuset Needham kalder analytiker Laura Martin rejseguidens forventninger for "stærke", drevet af en forbedring i indtjeningen i hotelsegmentet, men samtidig advarer hun om, at konkurrenten Boooking i år bruger 5 mia. dollar på markedsføring mod Tripadvisors 1,6 mia. dollar, hvilket gør det svært for Tripadvisor at konkurrere på hotelområdet.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Landsholdsstjerne investerer i ungt gamer-startup: "Det er selvfølgelig et sats, men jeg kunne bare se en enorm energi og vilje i dem"

Stor Mercedes overbeviser med skøn brummen fra V6-dieselmotor

Kunde i Københavns Andelskasse er tiltalt for hvidvask af milliarder i USA: Pengene menes at stamme fra investeringssvindel og pyramidespil

Materieludlejers opkøb af dansk konkurrent bliver godkendt - opnår milliardomsætning og på vej mod mulig børsnotering

Restauratør Umut Sakarya: "Det er som at komme på museum, når man kigger på damerne, fordi de er så gamle"

Regnskabet var "branchens bedste nogensinde": Kählers resultat er faldet med 95 pct. på fem år

Så du er rig: Hvilken bil er den bedste til at komme rundt i?

Andrea Elisabeth Rudolph blev vred og stiftede sit eget hudplejefirma: Præsenterer nu endnu et rekordoverskud