Virksomheder Af
Den amerikanske spiludvikler Activion Blizzard ser ud til at gå en skidt mandag i møde på børsen i USA, efter at selskabet er løbet ind i modvind hos mange af sine fans.

Årsagen er, at selskabet, som blandt andet står bag spilsucceser som "World of Warcraft" og "Starcraft", op til weekendens årlige Blizzcon-konference, hvor Activion Blizzard kommer med opdateringer på nuværende og kommende spil, havde lagt op til nyt om en af sine helt store spilserier "Diablo".

Men i sidste ende omhandlede nyheden en kommende lancering af et nyt Diablo-spil til mobiltelefoner. Og det blev taget ilde op af de mange millioner fans, som gennem årene har spillet Diablo-spillene på enten computer eller konsol. Efterfølgende har et par Youtube-videoer, som omhandler det kommende Diablo-spil til mobiler, fået overvejende negative reaktioner.

Mens de mere trofaste fans ikke virker synderligt begejstrede for Activion Blizzards beslutning om at lægge kræfter i et spil til mobiler, så bliver det af analytikere vurderet til at være en ganske fornuftig beslutning.

"Vi ser dette som det første afgørende skridt mod at sende flere serier til mobiler, da det er en mulighed for Activion Blizzard til at bringe et ledende Blizzard-spil til et globalt publikum, som måske aldrig har haft en mulighed for at spille det før på grund af begrænset adgang til dyre konsoller og computere," skriver Morgan Stanley i en analyse ifølge Bloomberg News.

Investorerne ser dog ikke ud til at dele det optimistiske syn, da aktien i det amerikanske formarked ligger til at falde 1,4 pct. mandag eftermiddag. Det sker samtidig med, at futures for de ledende amerikanske aktieindeks peger mod mindre udsving på op til 0,2 pct.

/ritzau/FINANS

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Domstole sætter virksomheder bagerst i køen: "Lige nu er jeg ikke specielt stolt af den tid det tager"

Skat gav frikort til arabiske oliefonde ved en fejl

Formand og næstformand i Sydbank trækker sig efter uenighed

Energiminister: Saudisk olieproduktion tilbage på sporet inden oktober

Topsøe-familien fandt biotekdrøm ved familiemiddag: Nu går den efter milliardnotering i USA

Investeringsøkonom: Det lægger op til mærkbare besparelser i Sydbank

Oliepris falder efter nyt om saudiarabisk produktion om 2-3 uger

USA: Centralbanken pumper milliarder ind i finansielle system