Fransk storbank tjente mere end ventet i tredje kvartal
Foto: Scanpix
Virksomheder Af
Den franske storbank BNP Paribas havde held til at hive mere indtjening ud af tredje kvartal end ventet i markedet, selv om handlen med aktier skuffede i forhold til forventningerne.

Handlen med fastforrentede papirer som obligationer gik nogenlunde som ventet, og på bundlinjen formåede banken at hive lidt ekstra overskud end ventet ud af månederne juli, august og september.

Nettooverskuddet landede i perioden på 2,12 mia. euro mod ventet 2,04 mia. euro blandt analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Handlen med fastforrentede papirer gav indtægter på 680 mio. euro mod ventet 679 mio. euro, mens aktiehandlen skuffede i et kvartal, hvor volatiliteten på markederne også har været stor.

Aktiehandlen gav således indtægter på 452 mio. euro i tredje kvartal mod ventet 504 mio. euro.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Kunde i Københavns Andelskasse er tiltalt for hvidvask af milliarder i USA: Pengene menes at stamme fra investeringssvindel og pyramidespil

Landsholdsstjerne investerer i ungt gamer-startup: "Det er selvfølgelig et sats, men jeg kunne bare se en enorm energi og vilje i dem"

Materieludlejers opkøb af dansk konkurrent bliver godkendt - opnår milliardomsætning og på vej mod mulig børsnotering

Restauratør Umut Sakarya: "Det er som at komme på museum, når man kigger på damerne, fordi de er så gamle"

Regnskabet var "branchens bedste nogensinde": Kählers resultat er faldet med 95 pct. på fem år

Så du er rig: Hvilken bil er den bedste til at komme rundt i?

Andrea Elisabeth Rudolph blev vred og stiftede sit eget hudplejefirma: Præsenterer nu endnu et rekordoverskud

Pandamani og hotpots: Moderne metropol og gammel kultur smelter sammen i Chengdu