Siemens udsætter saudiarabisk kontrakt til trecifret milliardbeløb
Siemens' topchef, Joe Kaeser, har nemlig valgt at blive væk fra konferencen Future Investment Initiative i Saudi-Arabien efter drabet på journalisten Jamal Ahmad Khashoggi på den saudiarabiske ambassade i Istanbul.
Foto: Tobias Hase/Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Tyske Siemens har udskudt underskrivelsen af en kæmpe energikontrakt til en værdi af op til 20 mia. dollar - eller 130 mia. kr. - på grund af turbulensen i Saudi-Arabien lige nu.

Siemens' topchef, Joe Kaeser, har nemlig valgt at blive væk fra konferencen Future Investment Initiative i Saudi-Arabien efter drabet på journalisten Jamal Ahmad Khashoggi på den saudiarabiske ambassade i Istanbul.
  Og det udskyder selskabets underskrift på energikontrakten, som Joe Kaeser skulle have givet under denne uges konference, skriver Bloomberg News, der henviser til flere anonyme kilder.

Også andre topchefer - herunder fra banken JPMorgan, bilproducenten Ford samt kørselsselskabet Uber - har valgt at udeblive fra Future Investment Initiative, der heller ikke har deltagelse af officielle repræsentanter fra Danmark, Storbritannien, Frankrig eller USA.

/ritzau/FINANS


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Ekspert om størrelse på eventuel bøde i hvidvask-sagen: Amerikanerne kigger på hvad banken har gjort for at rydde op

Kinas præsident om frihandel: At sætte barrierer op er kortsigtet og dømt til at fejle

Advokat for whistleblower inden høring om hvidvask i Danske Bank: Han vidner selvom han ikke får beskyttelse

Fine fornemmelser i Dolomitternes dronning

Nyt spansk bilmærke debuterer i Danmark med 300-hestes SUV

Franskmænd i oprør over stigende benzinpriser: En dræbt og 400 mennesker er blevet såret

Danmarks Titanic: Søren Flott vil fortælle historien om den værste skibskatastrofe i verdenshistorien

Det holder aktiechefen øje med i ugen der kommer

800 buschauffører protesterer mod stramme tidsplaner og færre ruter: Det rammer ikke de velbjærgede men dem med tyndslidt tegnebog