Netflix vil rejse 2 mia dollar
Pengene skal bruges til at finansiere køn og produktion af mere indhold til at fastholde og lokke nye kunder til.
Foto: Matt Rourke Ritzau/Scanpix
Virksomheder Af
Den amerikanske streaminggigant Netflix har mandag indledt salget af erhvervsobligationer for 2 mia. dollar, skriver Bloomberg News.

Pengene skal bruges til at finansiere køn og produktion af mere indhold til at fastholde og lokke nye kunder til.

Når obligationssalget, som sker til en rente på henholdsvis 4,625 pct. og 6,375 pct. for henholdsvis euro- og dollarobligationer, er gennemført, vil Netflix gældsbyrde overstige 10 mia. dollar for første gang. I forbindelse med sit kvartalsregnskab sidste uge oplyste Netflix, at selskabet vil trække 3 mia. dollar på likviditeten i alt i 2018.

Netflix oplyste i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal også, at netto 6,96 mio. flere abonnementer kom i folden, så Netflix nu har 137,1 mio. kunder på verdensplan. Det var mere end de 5,0 mio. nye kunder, som selskabet havde lovet i forbindelse med skuffelsen i andet kvartal. Det slog også analytikernes forventning, ifølge Bloomberg News, om 5,09 mio. nye kunder.

Samtidig lagde Netflix aggressive forventninger frem og spår at hente netto 9,4 mio. kunder i det igangværende fjerde kvartal, hvilket var langt over konsensus på 7,18 mio. nye kunder ifølge Bloomberg News.

Tilbage i juli fik aktien i Netflix et hak, da selskabet i forbindelse med regnskabet for andet kvartal skuffede med antallet af nye kunder. I andet kvartal landede Netflix ganske vist netto 5,2 mio. abonnenter, men ledelsen havde selv stillet 6,2 mio. nye kunder i udsigt.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


EU godkender: Udskyder brexit efter dramatisk topmøde

Fynsk revisor hamstrer 292 enkronefirmaer: "Det er jo lidt, som når der er tilbud nede i Brugsen"

Investor satser sine penge på at Daimler vinder kapløb om elbiler

Bitcoin-rigmand efter overskud på 347 mio kr: "Mange havde nok forestillet sig, at det var endnu større tal"

Danske Bank: Velhaverkunders tilfredshed i frit fald

Aktier i USA: Løftet af Feds kapitulation - Apple og chips i top

Vestas: Får ordre på 96 MW i Mexico

Spar Nord kan skræmme andre væk: Kigger andre på banken, ved de, at prisen skal op

Børsen mener: Sådan er kapitalismen, og heldigvis for det