Netflix til vejrs i eftermarkedet på stærkt kvartalsregnskab
Foto: Arkivfoto: Mike Blake/Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Den amerikanske streaminggigant Netflix stiger kraftigt i eftermarkedet tirsdag, da selskabets regnskab for tredje kvartal overrasker positivt. Omsætningen landede som ventet, mens overskuddet på bundlinjen overraskede positivt, og selskabet hentede samtidig flere nye kunder hjem end ventet.

Aktien i Netflix vinder 13 pct.

Netflix fik i kvartalet netto 6,96 mio. flere abonnementer i folden. Det var mere end de 5,0 mio. nye kunder, som selskabet havde lovet i forbindelse med skuffelsen i andet kvartal. Det slog også analytikernes forventning, ifølge Bloomberg News, om 5,09 mio. nye kunder.

Tilbage i juli led aktien i Netflix nemlig et knæk, da selskabet i forbindelse med regnskabet for andet kvartal skuffede med antallet af nye kunder. I andet kvartal landede man ganske vist 5,2 mio. abonnenter, men Netflix' ledelse havde selv stillet 6,2 mio. nye kunder i udsigt.

Aktien fik dengang et hug på minus 15 pct. i eftermarkedet, men blev i den ordinære handel dagen efter dog kun straffet med et minus på 5,2 pct. Siden da er stemningen omkring Netflix dog ikke rigtig kommet sig, og det er aktien heller ikke, da den inden tirsdagens regnskab for tredje kvartal lå cirka 15 pct. lavere end dagen før regnskabet for andet kvartal. Siden årsskiftet var aktien dog stadig mere end 75 pct. oppe.

Netflix kom gennem sit tredje kvartal med et overskud per aktie på 89 cent, mens omsætningen landede på 4,00 mia. dollar. Analytikerne havde ifølge Bloomberg News regnet med en indtjening per aktie på 68 cent og en omsætning på 4,0 mia. dollar.

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Formand for fond i ny udbyttesag fortryder investering: "Når man kender den her udbyttefinte, så er det det, der får en til at sige hov"

Ny udbyttesag: Finanstilsynets formand sad i bestyrelsen for fond brugt i udbyttefinte

May forsvarer brexitaftale: "Jeg vil ikke påstå, det har været en behagelig proces"

Analyse: Nu krakelerer Mays brexitaftale - pundet falder kraftigt

Aller køber femte - og sidste - rejseselskab i Danmark

Det sorte guld falmer: Olien rammer laveste pris i otte måneder

"Grådighedens cirkus" - S kalder minister i samråd om tilsynsformands rolle i ny udbyttesag

Genmab - investor ser på Genmab-aktien i to dele: Den ene del alene er 1000 kr værd

Endnu en fremtrædende brexitprofil trækker sig - May har mistet fire ministre