Netflix til vejrs i eftermarkedet på stærkt kvartalsregnskab
Foto: Arkivfoto: Mike Blake/Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Den amerikanske streaminggigant Netflix stiger kraftigt i eftermarkedet tirsdag, da selskabets regnskab for tredje kvartal overrasker positivt. Omsætningen landede som ventet, mens overskuddet på bundlinjen overraskede positivt, og selskabet hentede samtidig flere nye kunder hjem end ventet.

Aktien i Netflix vinder 13 pct.

Netflix fik i kvartalet netto 6,96 mio. flere abonnementer i folden. Det var mere end de 5,0 mio. nye kunder, som selskabet havde lovet i forbindelse med skuffelsen i andet kvartal. Det slog også analytikernes forventning, ifølge Bloomberg News, om 5,09 mio. nye kunder.

Tilbage i juli led aktien i Netflix nemlig et knæk, da selskabet i forbindelse med regnskabet for andet kvartal skuffede med antallet af nye kunder. I andet kvartal landede man ganske vist 5,2 mio. abonnenter, men Netflix' ledelse havde selv stillet 6,2 mio. nye kunder i udsigt.

Aktien fik dengang et hug på minus 15 pct. i eftermarkedet, men blev i den ordinære handel dagen efter dog kun straffet med et minus på 5,2 pct. Siden da er stemningen omkring Netflix dog ikke rigtig kommet sig, og det er aktien heller ikke, da den inden tirsdagens regnskab for tredje kvartal lå cirka 15 pct. lavere end dagen før regnskabet for andet kvartal. Siden årsskiftet var aktien dog stadig mere end 75 pct. oppe.

Netflix kom gennem sit tredje kvartal med et overskud per aktie på 89 cent, mens omsætningen landede på 4,00 mia. dollar. Analytikerne havde ifølge Bloomberg News regnet med en indtjening per aktie på 68 cent og en omsætning på 4,0 mia. dollar.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Landsholdsstjerne investerer i ungt gamer-startup: "Det er selvfølgelig et sats, men jeg kunne bare se en enorm energi og vilje i dem"

Stor Mercedes overbeviser med skøn brummen fra V6-dieselmotor

Kunde i Københavns Andelskasse er tiltalt for hvidvask af milliarder i USA: Pengene menes at stamme fra investeringssvindel og pyramidespil

Materieludlejers opkøb af dansk konkurrent bliver godkendt - opnår milliardomsætning og på vej mod mulig børsnotering

Restauratør Umut Sakarya: "Det er som at komme på museum, når man kigger på damerne, fordi de er så gamle"

Regnskabet var "branchens bedste nogensinde": Kählers resultat er faldet med 95 pct. på fem år

Så du er rig: Hvilken bil er den bedste til at komme rundt i?

Andrea Elisabeth Rudolph blev vred og stiftede sit eget hudplejefirma: Præsenterer nu endnu et rekordoverskud