Tencent Music sætter børsnotering på pause efter aktieuro
Foto: Kim Kyung-Hoon/Reuters/Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Tencent Music udskyder det offentlige udbud af koncernens musikenhed indtil tidligst november på grund af nedturen på de globale aktiemarkeder.

Det skriver The Wall Street Journal.

Ifølge nærtstående kilder har Tencent Music sat det, der kunne have været en af de største børsnoteringer i USA i år, på pause.
  Virksomheden, der tilbyder musik-streaming, mødtes med bankerne som er tilknyttet selskabets børsnotering for at diskutere det prisniveau, som Tencent Music ville sætte for sin børsnotering. Tencent Music valgte dog at vente nogle uger på grund af bekymringer over, at de urolige markedsforhold ville påvirke prisen.

Virksomheden var ventet at begynde at sælge ud af sine aktier til investorer i næste uge og begynde at handle dem offentligt fra den 22. oktober.

Ifølge investorer var efterspørgslen for en børsnotering af Tencent Music høj, og virksomheden forventede en vurdering mellem 25 og 30 mia. dollar.

Det amerikanske aktiemarked tog et stort dyk torsdag, og S&P 500-indekset er faldet med mere end 6 pct. i oktober indtil videre.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  USA/aktier: Fremgang fredag sikrede et plus på 2,5 pct for hele ugen

  Så skete det: Trump underskriver finanslov og erklærer nødretstilstand

  Ugen der kommer: Hvad skal Mærsk leve af i fremtiden?

  Medie: Facebook risikerer milliardbøde efter krænkelser af privatliv

  Bravida i rekord - danske entreprenører skal stå tidligt op for at følge med de udenlandske

  Fredagens aktier: DSV kravlede op på Panalpina-nyt i grønt marked

  USA/middag: Aktier løftes af opmuntrenede handelsnyt

  Danske Bank har valgt advokatfirma til sag i USA