Tencent Music sætter børsnotering på pause efter aktieuro
Foto: Kim Kyung-Hoon/Reuters/Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Tencent Music udskyder det offentlige udbud af koncernens musikenhed indtil tidligst november på grund af nedturen på de globale aktiemarkeder.

Det skriver The Wall Street Journal.

Ifølge nærtstående kilder har Tencent Music sat det, der kunne have været en af de største børsnoteringer i USA i år, på pause.
  Virksomheden, der tilbyder musik-streaming, mødtes med bankerne som er tilknyttet selskabets børsnotering for at diskutere det prisniveau, som Tencent Music ville sætte for sin børsnotering. Tencent Music valgte dog at vente nogle uger på grund af bekymringer over, at de urolige markedsforhold ville påvirke prisen.

Virksomheden var ventet at begynde at sælge ud af sine aktier til investorer i næste uge og begynde at handle dem offentligt fra den 22. oktober.

Ifølge investorer var efterspørgslen for en børsnotering af Tencent Music høj, og virksomheden forventede en vurdering mellem 25 og 30 mia. dollar.

Det amerikanske aktiemarked tog et stort dyk torsdag, og S&P 500-indekset er faldet med mere end 6 pct. i oktober indtil videre.

/ritzau/FINANS


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


USA: Røde markeder og regnskabsregn

Efter opsigtsvækkende magtkamp: Grundfos får ny formand på toppost onsdag

Symphogen klar til danske børslister efter 12 års tilløb

ATP-boss om svindelmistænkte Macquarie: Håber der er noget selvransagelse et eller andet sted

Medie: Afdøde Khashoggis ligdele er blevet fundet

EU afviser Italiens omstridte budget for 2019

Handelsbanken skal have ny topchef

Privatinvestor: Tre grunde til blodrødt dansk aktiesmæk

Analytikere om Novozymes: Organisk vækst i kerneområde er helt afgørende