Stadig flere flyver fra Københavns Lufthavne
Foto: Scanpix
Virksomheder Af
Antallet af passagerer, der rejste gennem Københavns Lufthavne i september, steg med 4,5 pct. i forhold til samme måned for at år siden.

Samlet kom passagerantallet op på 2.791.961 passagerer i måneden. Og tager man tallet for de første ni måneder af 2018, landet det på 23,3 mio., hvilket er 3,7 pct. højere end i den tilsvarende periode sidste år.

Antallet af passagerer på gennemfart, som fløj via København, steg med 8,1 pct. i september i forhold til måneden i 2017.

- Ser vi bag tallene, så er det helt overvejende de lange, direkte ruter fra København til destinationer uden for Europa, der trækker væksten i transfer. Der er kort sagt stadigt flere, der flyver fra Nordeuropa via København og videre til vores mange destinationer i Nordamerika og Asien, siger Thomas Woldbye, der er administrerende direktør i Københavns Lufthavne, i en pressemeddelelse.

SAS står for 80 pct. af transfertrafikken i København.

/ritzau/FINANSAndre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Vestas-boss om ekstremt 2019: "Vi jager folk for at levere i år"

Ny regering med indbyggede benspænd: Der en ubalance mellem konkrete forslag til nye udgifter og hvor konkrete forslagene er til finansieringen

Amagerbankens formand afviste behov for forsikring og mente ikke bestyrelseskolleger havde grund til bekymring hvis de "opførte sig ordentligt"

Mette Frederiksen: Margrethe Vestager skal fortsætte som EU-kommissær

Chr. Hansen nedjusterer forventningerne - den organiske vækst skuffer

Kattelem i regeringspapir kan rive tusindvis af hænder væk fra erhvervslivet nu

Mads Nipper om regeringsaftale: "Da fik jeg sgu kaffen lidt galt i halsen"

SF erkender brud på løfte om kontanthjælp

Lumsk detalje koster overblikket over boligskattegæld