Fynske rigmænd overtager Jensens Bøfhus: Palle Skov er ude
Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Bøfkædens stifter Palle Skov Jensen har solgt alle sine aktier til en kreds af rigmænd, som vil drive de overlevende 32 restauranter videre. Det skriver Fyens Stiftstidende

Ifølge avisen oplyser køberne, at økonomien i den presse bøfkæde er på ret kurs.

Køberne af Palle Skov Jensens aktier  er angiveligt de samme rigmænd, som for et år siden ydede et lån på ca. 40 mio. kr.

Dermed skrives et nyt kapitel om virksomheden, der på få år udviklede sig fra en vækstivrig pengemaskine til at være truet på livet og leve på bankens nåde, konstaterer avisen og noterer, at palle Skov Jensen nu er helt ude af det selskab, han stiftede for mere end 30 år siden.

Jensens Bøfhus kom ud af 2017 med et katastroferegnskab, der viste et underskud på 163 millioner kroner før skat og en egenkapital, der var i minus med 155 millioner kroner.

Jensens Bøfhus bankforbindelse SEB holdt liv i virksomheden med en låneaftale på 160 millioner kroner, der ifølge avisens oplysninger skulle løbe til udgangen af 2019.

De nye ejere er, i følge avisen, robotrigmanden Enrico Krog Iversen, tidligere Universal Robots,  Hans Bøgh-Sørensen, der ejer Orifarm, der er Europas største parallelimportør af lægemidler, tobaksfabrikant Georg Gundersen, ejendomsinvestoren Rene Søgaard Larsen og de to ejere af drivhusfirmaet OPJ Jørgen Lindegaard Hjorth og Ole Pape Jepsen.

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


MT Højgaard på skrump går efter langt højere overskud

Hans Engell: Formandsstolen begynder at ryste under Josephine Fock

Prisen er stukket af, men den luftkølede Porsche 911 er altså også en heftig herre

Skønhedsredaktøren anbefaler: Ægte forkælelse er fred og ro

Kom i nærkontakt med Tobagos vildt velbevarede natur

Kinas præsident om udbrud af coronavirua: Vores lands største sundhedskrise nogensinde

Efter stort nedbrud: Nordea-kunder kan igen begynde at bruge netbank

Sådan får du friværdien i spil som pensionist: "Det er typisk mange penge, der ligger i fast ejendom, når man nærmer sig pensionsalderen"