Virksomheder Af
Den amerikanske flyproducent Boeing har haft et andet kvartal med bedre end ventede resultater, og det bliver krydret med en opjustering af salgsforventningerne til indeværende år.

Omsætningen landede i andet kvartal på 24,3 mia. dollar, hvor analytikerne ifølge Bloomberg News havde regnet med 24,04 mia. dollar. Samtidig endte kerneindtjeningen per aktie på 3,33 dollar, hvilket ligeledes var bedre end de 3,27 dollar, som analytikerne havde sat næsen op efter.

I forbindelse med regnskabet skruer Boeing salgsforventningerne til 2018 op til 97-99 mia. dollar mod før 96-98 mia. dollar. Hos analytikerne var der før regnskabet ventet en opjustering til en omsætningsforventning på 98,06 mia. dollar.

Forventningerne til årets kerneindtjening per aktie fastholdes og ses derved stadig lande på 14,30-14,50 dollar per aktie.

Investorerne ser ud til at kunne lide, hvad de har set fra Boeings regnskab, da de sender aktien op med 0,8 pct. i formarkedet.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Nationalbanken spår flyvende vækst og blød landing

Forbrugerombudsmanden politianmelder kviklånsselskaber: Magnus Kjøller har millioner på spil

Sommerhussalget i eksplosiv start: Fordoblet siden 2011

Milliardprojektet, der gik i vasken: Navngivne aktører undsiger aftaler om bykonges drømmevandland

Ny stor hvidvasksag: Suspekte firmaer på stribe var kunder i andelskasse

Aktieåbning: DSV i bund og Genmab i top i negativt C25

Nordea til investorerne: Sæt ikke forventningerne for højt til Fed i aften - udsigt til røde markeder

Mærsk: Sælger resterende Total-aktier for knap 6,6 mia. kr.

Talsmand for May: Vil bede EU om at udskyde brexit