Fullrate-rigmand skyder millioner i dansk startup
Stig Myken (i midten) var medstifter af it-succesen Fullrate, der blev solgt til TDC. Nu har han investeret et millionbeløb i Advokurser.
Virksomheder Af
En gruppe danske iværksættere får nu et stort rygstød. 

 Således har Kristian Madsen, Daniel Friis, Peter Fredslund og Jens Bang Liebst, der for tre år siden startede Advokurser, fået Fullrate og Hiper-rigmanden Stig Myken med i ejerkredsen. It-iværksætteren skyder i den forbindelse et ukendt millionbeløb i virksomheden og indtræder som bestyrelsesmedlem. 

Advokurser har siden efteråret 2014 tilbudt advokatfirmaer ubegrænset adgang til efteruddannelse og kompetenceudvikling for et fast månedligt beløb.

"Virksomheden har vist at skabe stor værdi for advokater i hele landet. På Advokursers portal kan advokater nemt og effektivt tilgå efteruddannelseskurser, som holder dem opdateret og skarpe på den seneste udvikling inden for deres felt. Jeg ser generelt et kæmpe potentiale inden for digitale læringsmidler, og her er Blueprint Learning (firmanavn for Advokurser, red.) førende på det danske marked," siger Stig Myken i en pressemeddelelse. 

Udvider koncept 

Advokurser slås mod etablerede spillere som JUC, Advokaternes HR, Danske Advokater og DJØF. 

 For at få en større bid af markedet for efteruddannelse lancerede virksomheden i august Revikurser, der som navnet antyder retter sig mod revisionsbranchen. 

Samtidig har man ansat Anders Breinholst som ny adm. direktør. Han stiftede i 2010 ebogs-selskabet Riidr, som i 2014 blev solgt til JP/Politikens Hus. Han kom til Advokurser fra en stilling som kommerciel direktør i it-selskabet Pubfront. 

At der fortsat er lang vej for Advokurser, bevidner det nye regnskab fra 2016/17 om. Ganske vist steg bruttofortjenesten en tand fra 154.000 til 284.188, men driftsresultatet landede på -1,8 mio. kr. Det betød, at underskuddet voksede fra en lille halv mio. kroner til 1,4 mio. kr. 

Millionindskuddet fra Stig Myken har derfor været med til at polstre pengekassen i Advokurser. 

Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Storaktionærers tillid til Danske Bank er svækket: "Der har været et massivt ledelsesmæssigt svigt"

Frygten for bonussmæk breder sig hos Danske Banks gulddrenge

Amerikanske aktier tæt på rekorder trods it-fald

Kritik af Finanstilsynet: Lod sig vildlede af Danske Bank

Niels Lunde: Det begynder først nu, Ole Andersen

Løkke: Flere konsekvenser kan vente for Danske Bank

Analyse: Der er gået knas i topchefs kursraket

Hvidvaskjæger efter Danske Bank-rapport: Den ændrer hele billedet

Politiet: Nørholt kopierede signatur fra Starbucks-ansat