Luftfart: Irske Ryanair-piloter varsler julestrejke
Foto: Scanpix
Virksomheder Af
Det irske lavprisflyselskab Ryanair kan blive ramt af julestrejke, efter at selskabets piloter organiseret i den irske fagforening Impact har besluttet at varsle en 24-timers strejke den 20. december.

Der har igennem flere uger været trusler om strejker blandt Ryanairs italienske og portugisiske piloter, og nu har de irske piloter besluttet at følge trop, skriver branchemediet Check-in.dk.

Impact sendte tirsdag et brev til Ryanairs koncernchef, Michael O´Leary, på vegne af Ryanair-piloterne, hvor strejketruslen blev luftet, hvis Ryanair fortsat nægter at anerkende den irske pilotforening (IALPA) - en underafdeling af Impact - og European Employeee Representative Council som repræsentanter for piloterne i Ryanair.

Endvidere anføres, at strejken også vil træde i kraft, hvis selskabet foretager individuelle sanktioner mod IALPA-medlemmer i forbindelse med de igangværende stridigheder.

/ritzau/FINANS

Ny sæson af podcasten Topchefernes strategi med Niels Lunde

Den danske arkitekt Bjarke Ingels er kendt over det meste af verden og har fået international succes med virksomheden Bjarke Ingels Group - i daglig tale kaldet BIG.

Men hvordan ser Bjarke Ingels på strategi i sit særlige krydsfelt mellem en kunstnerisk og en kommerciel verden? Hvorfor eksisterer BIG? Hvilke kompetencer indeholder virksomheden? Hvordan tiltrækker han de bedste medarbejdere?Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Fransk it-gigant bliver hovedsponsor af e-sportsvirksomhed: Det øger interesse, rekruttering og eksponering

"Hov, han har jo for korte bukser på"

Weinsteins skæbne i voldtægtssag afgøres af fem kvinder og syv mænd

Kina-ekspert: ByteDance og Luckin Coffee kan blive de nye globale børsgiganter - danske virksomheder vil blive tromlet

Novo Nordisk-optur fortsætter efter godkendelse: Analytiker tror stadig på aktien

Boeing opdager ny fejl i ulykkesfly

Lyst til Kina? Her er mulighederne danske investorer