Virksomheder Af
Netcompany og kapitalfonden bag, FSN Capital, har ifølge Berlingske Business valgt Danske Bank og Morgan Stanley til at stå for den planlagte børsnotering af selskabet.

Ifølge mediets oplysninger tyder alt på, at Netcompany skal noteres i foråret 2018 med udgangspunkt i årsregnskabet for 2017, der vil blive offentliggjort i det nye år.

Det har tidligere været fremme, at Netcompany kan blive prissat til en værdi på børsen til omkring fem mia. kr., skriver Berlingske Business.

Tidligere på året blev rådgivningsfirmaet FIH Partners hyret til en koordinerende og rådgivende rolle i forbindelse med valg af banker og planlægningen af børsnoteringen.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Maersk Drilling går på børsen 4. april

  SEB sænker kursmål for Genmab efter regnskab

  Markant opbremsning på arbejdsmarkedet: "Det kan være et af de første tegn på at dansk økonomi mærker den globale afmatning"

  Genmab-analyse: Salg vil storme frem - sådan kommer aktien fra start

  Jesper "Kasi" Nielsen lukker sit holdingselskab forud for retsopgør om Pandora-bonus

  Aktietendens: Mærsk og Genmab løber med opmærksomheden i ventet grønt C25

  Analytikere kan ikke enes om Mærsk i 2019

  Mærsk og Genmab i fokus - udsigt til grøn åbning

  Genmabs topchef: "Vi nærmer os min drøm om at blive et ikonisk selskab"