Nintendo løfter forventningerne til hele året efter stærkt kvartal
Foto: Scanpix/Yuriko K Nakao
Virksomheder Af
Nintendo løfter mandag forventningerne til det forskudte regnskabsår 2017/18, efter at den japanske spillekonsolproducent tilsyneladende har øget sin produktion af den efterspurgte spillekonsol Nintendo Switch, og at de nylancerede videospil som Slatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe og ARMS har vist sig at være populære.

Det skriver Bloomberg News.

Den japanske producent af spillekonsoller og videospil venter nu et driftsresultat på 120 mia. yen for helåret mod tidligere 65 mia. yen. Samtidig lyder prognosen for omsætningen nu på 960 mia. yen mod tidligere 750 mia. yen., skriver selskabet i regnskabet for første halvår mandag morgen.

Ifølge mediet har produktionen af Nintendo Switch, der blev lanceret i foråret, ikke kunnet følge helt med den store efterspørgsel, men i forbindelse med regnskabet løfter Nintendo forventningen for antal solgte enheder til 14 mio. fra 10 mio.

I andet kvartal overraskede det japanske selskab også analytikerne positivt. Driftsresultatet i juli, august og september landede på 23,8 mia. yen, og det slog forventningerne, der lød på 19,2 mia. yen ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Omsætningen endte på 220 mia. yen i kvartalet, og det var også højere end forventningen blandt analytikerne på 174,6 mia. yen.

/ritzau/FINANS


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? Børsen lancerer nu Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk, hvor vi forsøger at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen her:
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


USA: Blandede bolsjer på ugens sidste handelsdag - Pampers-ejer skyder til vejrs efter stærkt regnskab, Ebay slår bak

Russisk kvinde sigtet for at blande sig i USA-valg

Regner med at sælge 800 tons plantefars i Danmark i år: "Vi er blevet lidt overrumplet af vores egen succes"

Ole Birk Olesen vil gøre som Trump: Danmark skal lukke for lavine af kinesiske pakker

Lego-konkurrent varsler afskedigelser

Fed-chef tror USA' økonomi vil fortsætte frem

USA: Regnskabsaktuelle selskaber præger blandet udvikling fredag - Ebay får gedigne tæsk

Paypal sænker Ebay - og flyder selv ovenpå