Dansk netsupermarked udvider massivt i Jylland
Stefan Plenge, stifter og adm. direktør i Nemlig.com.
Foto: Peter Hartley/PR-foto
Virksomheder Af
Mindst fem jyske byer kan nu se frem til at kunne bestille og få leveret dagligvarer på nettet, når online supermarkedet Nemlig.com åbner for østjysk levering.

Det sker ibl.a. Aarhus, Randers, Horsens, Silkeborg, Skanderborg.

"Siden vi åbnede i hovedstadsområdet i 2010, har drømmen og målet været at åbne med samme koncept i Jylland. Ved at investere massivt i at bygge Skandinaviens største vare- og logistikcenter dedikeret til dagligvarer på nettet er det nu endeligt muligt at realisere drømmen," siger Stefan Plenge, stifter og adm. direktør i Nemlig.com. 

Det østjyske indtog betyder samtidig, at Nemlig.com får brug for 20 nye medarbejdere til det nye logistikcenter i Aarhus. Online-supermarkedet forventer, at det tal vil stige til det dobbelte inden året er omme.

Udvidelsen betyder, at Nemlig.com kan servicere mere end 2,6 mio. danskere i øst og vest.

Udover at åbne for levering i Østjylland udvider Nemlig.com også discountsortimentet md 30 pct.

"Vi har oplevet en fantastisk udvikling igennem de sidste seks år, hvor danskernes interesse for dagligvarer på nettet stiger og stiger. Vi er derfor nået til en størrelse, hvor vi igen kan gøre det endnu mere attraktivt for vores kunder at handle hos Nemlig.com. Derfor foretager vi denne kæmpe udvidelse af vores discountsortiment på 30 procent, så vi nu har mere end 2.300 dagligvarer til faste, lave priser. Udvidelsen omfatter især masser af økologiske varer til discountpriser," siger Stefan Plenge.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerDerfor skal du være obs på aktiens RSI-værdi

Annoncørbetalt
indhold af Investtech

Forsiden lige nu


Vestas-boss om ekstremt 2019: "Vi jager folk for at levere i år"

Ny regering med indbyggede benspænd: Der en ubalance mellem konkrete forslag til nye udgifter og hvor konkrete forslagene er til finansieringen

Amagerbankens formand afviste behov for forsikring og mente ikke bestyrelseskolleger havde grund til bekymring hvis de "opførte sig ordentligt"

Mette Frederiksen: Margrethe Vestager skal fortsætte som EU-kommissær

Chr. Hansen nedjusterer forventningerne - den organiske vækst skuffer

Kattelem i regeringspapir kan rive tusindvis af hænder væk fra erhvervslivet nu

Mads Nipper om regeringsaftale: "Da fik jeg sgu kaffen lidt galt i halsen"

SF erkender brud på løfte om kontanthjælp

Lumsk detalje koster overblikket over boligskattegæld