GN's headset-division henter ny finansdirektør hos Chr. Hansen
Peter la Cour Gormsen fra Chr. Hansen er ny finansdirektør i GN Netcom fra 1. december.
Foto: PR
Virksomheder Af
GN Store Nords headset-division GN Netcoms finansdirektør Tom Zachariassen har valgt at søge nye udfordringer uden for virksomheden. Til at tage hans plads har virksomheden hentet en finansmand fra ingrediensvirksomheden Chr. Hansen.

Peter la Cour Gormsen er ny finansdirektør i GN Netcom fra 1. december. Han kommer fra en stilling som Vice President for Global Business Finance hos Chr. Hansen og har også haft flere ledende stillinger inden for finansiering i Novozymes - bl.a. regional finansdirektør for Amerika-regionen.

"Jeg er glad for at have Peter i vores ledelsesteam i denne afgørende rolle," siger adm. direktør i GN Netcom, René Svendsen-Tune i en meddelelse.

"Som en meget forretningsorienteret og erfaren økonomichef vil Peter styrke vores evne til at eksekvere baseret på solide data og finansiel indsigt," fortsætter han.

Peter la Cour Gormsen har en M.Sc. i økonomi og finansiering fra Aarhus Universitet og er uddannet på Chicago Booth School of Business AMP-program.
NYT AFSNIT Hvor stor forskel er der på Socialdemokratiets og Venstres økonomiske visioner for landet, og har partierne en reel plan for, hvordan den grønne omstilling skal finansieres? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co.":Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerKøb øl-aktier: De skummer over nu

Annoncørbetalt
indhold af Investtech

Forsiden lige nu


Thulesen: DF redder ikke S fra løftebrud

Helle Ib: DF blokerer for Mette F's powershopping

Theresa May vil lade Underhuset stemme om ny folkeafstemning om brexit

Ny måling: Danskerne er splittet om højere skatter for ekstra velfærd

Cityring står foran voldgiftsag i milliardklassen

Lagkagehusets gæld vokser til 1,3 mia. kr.: Hæver kassekreditten for at vokse mere

Markedet lukker: Vestas og Genmab i top i positivt nyhedstyndt C25

Togselskabet SJ skal drive trafikken med Øresundstoget fra 2020

Corydon og Bocian sætter økonomisk spørgsmålstegn ved Løkke og Frederiksens klima-ambitioner: "Der er overhovedet ikke sat penge af til det"