Nyt dansk lavprisflyselskab indtager Aalborg Lufthavn
Foto: Scanpix
Virksomheder Af
Et nyt lavprisselskab har meldt sig ind i kampen om flypassagererne i Nordjylland. Denne gang er det Airnavia, der har oprettet lavprisruter fra Aalborg Lufthavn, skriver branchesitet Check-In.


Airnavia vil i første omgang flyve fire gang ugentligt mellem Aalborg og London med start til maj. Airnavia har hyret Danish Air Transport til at flyve med et MD83-fly med 165 sæder.

Det er DK Rejs-koncernen, som i forvejen er kendt for det nordjyske rejseselskab Suncharter, der står bag Airnavia, som ventes at være etableret i Aalborg Lufthavn i foråret 2016.

Herefter vil der blive oprettet yderligere otte destinationer i Sydeuropa. Her har Airnavia købt flysæder hos SAS, hvilket søsterselskabet Suncharter også har gjort ifølge branchemediet.

Ud over London vil Airnavia ifølge branchemediet Take Off flyve fra Aalborg til charterdestinationer som Alanya, Gran Canaria, Golden Sands i Bulgarien, Kreta, Korfu, Rhodos og Tenerife.

/ritzau/FINANS

NYT AFSNIT Hvor stor forskel er der på Socialdemokratiets og Venstres økonomiske visioner for landet, og har partierne en reel plan for, hvordan den grønne omstilling skal finansieres? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co.":Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerKøb øl-aktier: De skummer over nu

Annoncørbetalt
indhold af Investtech

Forsiden lige nu


Theresa May vil lade Underhuset stemme om ny folkeafstemning om brexit

Ny måling: Danskerne er splittet om højere skatter for ekstra velfærd

Cityring står foran voldgiftsag i milliardklassen

Lagkagehusets gæld vokser til 1,3 mia. kr.: Hæver kassekreditten for at vokse mere

Markedet lukker: Vestas og Genmab i top i positivt nyhedstyndt C25

Togselskabet SJ skal drive trafikken med Øresundstoget fra 2020

Corydon og Bocian sætter økonomisk spørgsmålstegn ved Løkke og Frederiksens klima-ambitioner: "Der er overhovedet ikke sat penge af til det"

Aktieåbning i USA: Udskydelse af Huawei-restriktioner sender aktier op

Danske topchefer ser væksten skrumpe: 74 pct forventer lavkonjunktur i 2021