Virksomheder Af
Klokken 10.00 lokal tid åbnede Noma for reservationer på sin pop-up-restaurant i Sydney. Klokken 10.04 meldte den danske stjernerestaurants hjemmeside alt udsolgt.

Dermed tog det blot fire minutter at fylde bordene på Noma Sydney, hvor gastronomiske eventyrere kan smage en særligt udviklet menu i løbet af de ti uger, den verdenskendte restaurant flytter til Australien.

Prisen for at nyde Nomas australsk-inspirerede retter lyder på 485 australske dollar eller cirka 2330 kroner.

Da betalingen for middagen eller frokosten skulle falde samtidig med reservationen, er der således rullet cirka 13 mio. kr. i Nomas kasse på fire minutter, skriver The Sydney Morning Herald.

Noma slår dørene op for sit australske projekt 26. januar og serverer sine retter i ti uger i havnebydelen Barangaroo i storbyen Sydney.

Den danske restaurant, der er blevet kåret som verdens bedste restaurant fire gange, gjorde noget lignede i januar tidligere i år, hvor en midlertidig restaurant blev åbnet på toppen af et luksushotel i Tokyo i Japan.

Nomas køkkenchef og medejer, René Redzepi, har været på adskillige rejser i Australien for at finde inspiration til den særlige menu, der endnu ikke er blevet offentliggjort.

Det er ikke kommet bag på Noma, at der ville være rift om bordene.

Tidligere på ugen sendte Noma en mail til de forventningsfulde mennesker, der i forvejen havde bedt om at modtage nyhedsbrev om pop-up-restauranten, om at der havde været "en overvældende interesse".

"Desværre er denne umiddelbare interesse også en indikation på, at forespørgslerne overgår antallet af kuverter", lød det ifølge news.com.au i beskeden.

Klikkede man sig forgæves ind på hjemmesiden efter et bord, kan man skrive sig på en venteliste og krydse fingre for, at en anden må droppe sin reservation.

/ritzau/

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerApp lader dig afstemme firmaudgifterne i realtid

Annoncørbetalt
indhold af Eurocard

Forsiden lige nu


Grundfos' topchef i klimaopråb: "Ambitionsniveauet kan simpelthen ikke blive for højt"

CMP Nedrivning kæmper for at undgå konkurs efter millionbøde i konkurrencesag

Ved du, hvem du vil stemme på til EP-valget? Se grupper og spidskandidater her

Tid til salg? Usikker fremtid for lejlighedsejere forude

Et europæisk skæbnevalg - her er fire af de vigtigste emner for erhvervslivet de næste fem år

Det firehjulede Mercedes-sommerhus er klar til ferien

Macron øjner hårdt opgør mod franske EU-skeptikere

Nets frifundet i sag mod tidligere direktør

Thulesen Dahl: Det afgørende er at holde skindet på næsen