Candy Crush-skaber er 38,4 mia. kr. værd
Foto: Scanpix
Virksomheder Af
King Digital Entertainment, der står bag det populære mobiltelefonspil Candy Crush, har hentet i alt 500 mio. dollar (2,7 mia. kr.) i forbindelse med selskabets børsnotering i USA.

 Selskabets aktier går i handlen med et prismærke på 22,5 dollar stykket, hvilket er i midten af udbudsintervallet på 21 til 24 dollar per aktie.

Med den pris får King Digital Entertainment en markedsværdi på 7,09 mia. dollar, eller hvad der svarer til 38,4 mia. kr., skriver Bloomberg News.

Candy Crush står for broderparten af det irske selskabs omsætning. Spillet, der har knap 100 mio. daglige aktive brugere, henter hele 78 pct. af King Digital Entertainments årlige salg.

Spiludvikleren tilbyder sine spil gratis, men tjener penge, når brugere tilkøber ting i spillene som eksempelvis ekstra liv.

/ritzau/FINANS

  

Få dagens vigtigste mail og start dagen på et oplyst grundlag. Tilmeld dig til nyhedsbrevet Børsen Morgenbriefing i boksen herunder

Børsen Morgenbriefing samler de vigtigste historier om erhverv, økonomi og aktier, så du på få minutter kan få et overblik over, hvad der er værd at vide.
Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


HK er involveret i sag om boykot af tolkefirma

Boris Johnson tabte afstemning – tror stadig på brexit om ti dage

Danske Bank: Brexit kan tage 15 år - pundet falder en anelse

Morgenbriefing: Johnson prøver comeback i brexit-slagsmål, lave renter truer fonde

Aktier: Generelle stigninger i Asien på handelshåb

SAS bekræfter fireårig milliardkontrakt: Snupper aftale foran Norwegian

Det sker i dag: Beskæftigelsestal for august

Klimafrygt slår købelyst ned: Penge bliver i lommen

Udenrigsminister: Vi har stemmer nok til brexit-aftale