Tidligere TDC-direktør skal sælge e-bøger
Anders Blauenfeldt skal være ny teknisk direktør i Mofibo
Foto: Scanpix
Virksomheder Af
Stifter og adm. direktør for e-bogstjenesten Mofibo, Morten Strunge, har hentet Anders Blauenfeldt ind i ledelsen som teknisk direktør. Han var indtil januar i år udviklingsdirektør i Tdc.

Anders Blauenfeldt var en af de tre direktører, der forlod Tdc inden for en uge i januar. Han er tiltænkt at skulle sørge for, at Mofibo altid er der, hvor de skal være, hvad angår teknik og digitale løsninger.

"Anders har den tekniske forståelse helt ned i detaljen, men samtidig den innovative tilgang til produktet. Han kan se, hvordan produktet skal se ud om to år," siger Morten Strunge.

Morten Strunge, der tidligere har stiftet mobilfirmaet Onfone, lærte Anders Blauenfeldt at kende, da de efter Tdc's opkøb af Onfone kom til at sidde i Yousees ledelse sammen.

Fra store Tdc til lille Mofibo

For Anders Blauenfeldt, der har arbejdet i Yousee og Tdc i over syv år, bliver den noget mindre organisation lidt af en omvæltning.

"Det bliver noget helt andet, men det bliver rigtigt spændende. Jeg har dog tidligere været med i nogle opstartsprojekter før Tdc, og under min tid i Tdc har jeg også startet virksomheder – bl.a. en mobiloperatør i Mellemøsten. Så på den måde er det ikke helt nyt for mig," siger Anders Blauenfeldt.

Han er ikke i tvivl om, at Mofibo kan føre det vidt – også uden for landets grænser.

"Mofibo er for mig at se en af de mest interessante opstartsvirksomheder i Danmark i disse år, som har bevist en model, der virker. Samtidig er man lige i starten af en lang rejse, som kan bringe meget ny produktinnovation og en international ekspansion med sig," siger Anders Blauenfeldt.

Yderligere ansættelser
Udover Anders Blauenfeldt har Mofibo i januar fået tilgang af Jørgen Gosvig, der har haft flere forskellige stillinger i Tdc og været økonomidirektør i Onfone. Han sidder nu i Mofibo i en tilsvarende stilling.

Morten Strunge er dog ikke færdig med at styrke Mofibos ledelse.

Fra april starter Karen Westman Hertz som indholdsdirektør. Hun er i dag redaktionschef på forlaget Gyldendal og får hos Mofibo ansvaret for indhold og kontakt med forlagene.

"Vi lever af at tilbyde fri adgang til bøger til en fast månedlig pris, så netop hele indholdsområdet er ekstremt vigtigt for os – her er Karen en ekstrem stærk profil, med masser af digital viden og selvfølgelig også en masse forlagsviden," siger Morten Strunge.


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


N.E. Nielsen: "Det er noget rigtig møg ud fra min egen personlige situation og de andre dømtes situation"

Ekspert om dom i sag om Amagerbanken: "Det er et relativt ekstremt tilfælde"

Anders Holch Povlsen skifter direktør i Vila: "Jeg har været i selskabet siden 1990, så jeg har taget det hårde arbejde opad"

ABG om Ambu-direktørs aktiekøb: Det sender et godt signal til markedet

Mads Nipper blev tvunget til at skrotte vækstmål: Nu sætter han igen konkrete tal på salget i Grundfos

Bjarne Corydon: Her trak Mette Frederiksen det længste strå

Mangemillionær på bitcoins: Kursen vil fortsætte op - sådan investerer jeg

Økonomiprofessor om regeringsaftale: Problemet er at der hverken er en plan for indtægter eller udgifter

Rohde's risikoråd holder fast: Bankernes krise-buffer skal hæves igen