6900 ansøgere til 48 stillinger i Novo Nordisk
Foto: Scanpix
Virksomheder Af
En mere end almindelig populær arbejdsplads. Den titel kan Novo Nordisk bryste sig af, efter medicinalselskabet har fået 6900 ansøgninger til 48 såkaldte graduate-stillinger.

6900 ansøgninger er rekord for Novo Nordisk og en stigning på 66 pct. siden sidste år. Og i Bagsværd er man stolt af opmærksomheden - særligt fordi den kommer fra hele verden.

"For hver ansat vi hyrer i Danmark, ansætter vi tre i udlandet, og med et salg i 179 lande, har vi brug for ansatte med et internationalt udsyn. Derfor, er det også meget motiverende at opleve, at Novo Nordisk kan tiltrække kandidater fra hele verden," siger Lars Christian Lassen, der er senior vicedirektør i Corporate People & Organisation i Novo Nordisk.

Flere test

Graduate-programmet er for nyuddannede kandidater, og ud af de mange ansøgninger har Novo Nordisk valgt 117, der skal til en to dage lang workshop, inden de 48 bliver endeligt udvalgt.

Der venter derfor de mange ansøgere flere prøvelser.

"Ansøgerne skal igennem en række test for at bevise, at de er de rette for Novo Nordisk og vice versa. Alle ansøgere ligger i toppen af deres klasse, så det vi virkelig gerne vil finde ud af, er, om de er holdspillere og vil passe ind i Novo Nordisks kultur," siger Lars Christian Lassen.

Gå ikke glip af dagens vigtigste mail

Få et komprimeret overblik over hvad der er værd at vide. Hver morgen. Direkte i din mailboks. Du kan selv vælge om du vil læse eller lytte til Børsen Morgenbriefing. Meld dig til herunder.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Lagre bugner mere end forventet hos Pandoras partnere: Alexander Lacik vil bruge yderligere 500 mio kr på at købe smykker tilbage

Banker lurer fortsat på negative indlånsrenter for private efter Jyske Bank-melding

"De penge, vi har puttet i det, begynder nu virkelig at levere resultater. Det er ret usædvanligt det her"

Alm. Brand-boss: "Ser man på den primære drift i bankforretningen er den ikke god nok"

Ringkjøbing Landbobank overvejer at følge trop: Vil indføre negative renter for privatkunder

Nu kan flere sjællændere få leveret dagligvarer fra Coop

Anders Dam: "Vores aktiekurs er halveret på to år. Det skal vi tage alvorligt"

Efter Jyske Bank-melding: Finans Danmark beder igen Nationalbanken om hjælp

Sådan er ejerskabet af Lars Larsens imperium: Børnebørnene ejer mest, børnene er med og en fond bestemmer i den sidste ende