6900 ansøgere til 48 stillinger i Novo Nordisk
Foto: Scanpix
Virksomheder Af
En mere end almindelig populær arbejdsplads. Den titel kan Novo Nordisk bryste sig af, efter medicinalselskabet har fået 6900 ansøgninger til 48 såkaldte graduate-stillinger.

6900 ansøgninger er rekord for Novo Nordisk og en stigning på 66 pct. siden sidste år. Og i Bagsværd er man stolt af opmærksomheden - særligt fordi den kommer fra hele verden.

"For hver ansat vi hyrer i Danmark, ansætter vi tre i udlandet, og med et salg i 179 lande, har vi brug for ansatte med et internationalt udsyn. Derfor, er det også meget motiverende at opleve, at Novo Nordisk kan tiltrække kandidater fra hele verden," siger Lars Christian Lassen, der er senior vicedirektør i Corporate People & Organisation i Novo Nordisk.

Flere test

Graduate-programmet er for nyuddannede kandidater, og ud af de mange ansøgninger har Novo Nordisk valgt 117, der skal til en to dage lang workshop, inden de 48 bliver endeligt udvalgt.

Der venter derfor de mange ansøgere flere prøvelser.

"Ansøgerne skal igennem en række test for at bevise, at de er de rette for Novo Nordisk og vice versa. Alle ansøgere ligger i toppen af deres klasse, så det vi virkelig gerne vil finde ud af, er, om de er holdspillere og vil passe ind i Novo Nordisks kultur," siger Lars Christian Lassen.

Få indsigt med Børsen Uddannelse

Kompetenceudvikling til dig, der hver dag tager ansvar for dig selv, for andre og for din virksomhed – fordi ansvar kræver indsigt. Se alle uddannelserne her.

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerAsger Jorn-malerier: En unik investeringsmulighed i en usikker tid

Annoncørbetalt
indhold af Secher Fine Art & Design

Forsiden lige nu


Nye bagmænd afsløret: Ukendt amerikansk duo trak milliardbeløb ud af Skat

Ølguru åbner for et salg af livsværket: "Jeg står ved en skillevej med Mikkeller"

Her er vinderen af Børsens aktiespil: Sådan forvandlede jeg 500.000 kr til 2,7 mio kr på ti uger

Nordeas rentesmæk til rige åbner sluser for småbanker

Rockwool skuffer på forventninger til vækst - men holder momentum på profitten

Somersbys ansigtsløft giver igen tocifrede vækstrater

Rekord-eksport til Kina løfter Danish Crown: "Der vil gå flere år før det rigtig vender derude"

Peter Warnøe gør klar til comeback: "Jeg har været rigtig ked af sagen og har lært en meget vigtig lektie om at holde bedre orden i mine ting"

Britisk valg: Her er Labours "radikale" valgprogram