Per Bjerregaard træder tilbage i Brøndby
Brøndby formand siden slutningen af 70'erne, Per Bjerregaard, fratræder posten med øjeblikkelig virkning.
Foto: Scanpix
Virksomheder Af
Opdateret kl. 15.43 - Per Bjerregaard træder tilbage med øjeblikkelig virkning som bestyrelsesformand i fodboldklubben Brøndby. Sten Lerche er konstitueret som ny formand.

Per Bjerregaard har været formand for klubben siden midten af 1970'erne og har en stor del af æren for, at Brøndby blev en dansk storklub.

De senere år har Bjerregaard dog i stigende grad mødt modstand, ikke mindst fra tilskuerne, i takt med de manglende resultater i Superligaen.

I en fondsbørsmeddelelse skriver Bjerregaard:

"Jeg har valgt at udtræde af bestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold A/S med øjeblikkelig virkning. Der har gennem flere år været en hel del uro om min person i medierne med forskellige rygter og myter. Det har naturligvis haft en meget uheldig påvirkning på mangt og meget i Brøndby IF," og fortsætter:

"Der er i høj grad brug for arbejdsro i Brøndby IF i denne tid. Derfor håber og tror jeg på, at min fratræden kan være medvirkende til, at klubbens ledelse får den fornødne og fortjente arbejdsro, så vi snart igen kan se Brøndby IF helt til tops i dansk fodbold."

Brøndby præget af uro i toppen


Den seneste uro kom for bare en måned siden, at Brøndby den 12. juni endnu en gang sagde farvel til en adm. direktør i utide. Jan Lockhart forlod stillingen i utide til fordel for Tommy Sommer Håkansson.

I en kommentar fra netop Tommy Sommer Håkansson til Per Bjerregaards afgang, takker han den nu tidligere formand for hans enorme arbejde for klubben:

"Der er ingen, der kan være i tvivl om, at Per (Bjerregaard, red.) har betydet utroligt meget for Brøndby IF. Herfra skal der lyde en stor tak for en nærmest ufattelig stor indsats gennem stort set et helt liv. Engagementet kalder på dyb respekt, og resultaterne taler i langt størstedelen af årene deres helt tydelige sprog," siger han til Brøndbys hjemmeside.
NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Porsche advarer britiske kunder om prisstigning på 10 pct. ved hårdt brexit

  Ole Troelsø i audiens på verdens mest berømte vingård, hvor en flaske kan koste flere millioner

  Danske topchefer kritiseres for løn, der runder 50 millioner – i USA tjente verdens ti rigeste hedgefondchefer over 50 milliarder i 2018

  Går du i salgstanker? Så er det nu, du skal rykke

  Mord, sex og løgne på den finurlige måde i Christina Hesselholdts flotte nye roman

  Gå på opdagelse i Frida Kahlos charmerende kvarter

  Femstjernede popsange fra Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt

  Konkurs har givet Emil Thorup en gedigen mavepuster: "Det er helt usammenligneligt med noget andet, jeg tidligere har oplevet"

  Kringlet system koster små fodboldklubber milliardbeløb