6900 ansøgere til 48 stillinger i Novo Nordisk

254297_16_9_large_498.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
19. mar 2013 KL.12:23
En mere end almindelig populær arbejdsplads. Den titel kan Novo Nordisk bryste sig af, efter medicinalselskabet har fået 6900 ansøgninger til 48 såkaldte graduate-stillinger.

6900 ansøgninger er rekord for Novo Nordisk og en stigning på 66 pct. siden sidste år. Og i Bagsværd er man stolt af opmærksomheden - særligt fordi den kommer fra hele verden.

"For hver ansat vi hyrer i Danmark, ansætter vi tre i udlandet, og med et salg i 179 lande, har vi brug for ansatte med et internationalt udsyn. Derfor, er det også meget motiverende at opleve, at Novo Nordisk kan tiltrække kandidater fra hele verden," siger Lars Christian Lassen, der er senior vicedirektør i Corporate People & Organisation i Novo Nordisk.

Flere test

Graduate-programmet er for nyuddannede kandidater, og ud af de mange ansøgninger har Novo Nordisk valgt 117, der skal til en to dage lang workshop, inden de 48 bliver endeligt udvalgt.

Der venter derfor de mange ansøgere flere prøvelser.

"Ansøgerne skal igennem en række test for at bevise, at de er de rette for Novo Nordisk og vice versa. Alle ansøgere ligger i toppen af deres klasse, så det vi virkelig gerne vil finde ud af, er, om de er holdspillere og vil passe ind i Novo Nordisks kultur," siger Lars Christian Lassen.