Brøndby-formand efter massiv ledelsesrokade: Erkender afvigelse fra strategien
Brøndby IF's bestyrelsesformand og hovedaktionær Jan Bech Andersen.
Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix
Sport Af
Brøndby har afveget for meget fra klubbens strategi.

Sådan lyder det fra bestyrelsesformand og hovedaktionær Jan Bech Andersen, efter at den danske traditionsklub onsdag præsenterede en større rokade på direktørgangen.

 En rokade der indebærer, at Ebbe Sand stopper som sportsdirektør, mens Carsten V. Jensen bliver ansat som fodbolddirektør. Samtidig bliver Jesper Jørgensen erstattet af Ole Palmå som administrerende direktør.

"Vi må erkende i bagklogskabens lys, at vi som klub ikke har været gode nok til at stille krav til os selv, og derfor så vi blandt andet i sidste sæson, at vi i perioder afveg alt for langt væk fra strategi 6.4," siger Jan Bech Andersen på Brøndbys hjemmeside om strategien, der blandt andet indebærer et fokus på øget dansk islæt i truppen.

"Vi oplevede desværre, at vi blandt andet stillede i en start-11'er uden danskere, ligesom vores transfervinduer til stadighed har efterladt meget at ønske."

Ifølge bestyrelsesformanden er det især klubbens køb og salg af spillere, som nyansatte Carsten V. Jensen skal forbedre.

/ritzau/


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? I Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk forsøger vi at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen HER.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler