Zorniger efter fyring: Jeg ser tilbage med et stort smil
Alexander Zorniger deltog mandag på et pressemøde i Brøndby, efter at fodboldklubben tidligere på dagen havde fyret ham som cheftræner.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Sport Af
Alexander Zorniger blev mandag fyret i superligaklubben Brøndby IF.

Men tyskeren vil se tilbage på sin tid i klubben med glæde, siger han på et pressemøde mandag.

- Der er ingen grund til ikke at se tilbage med et stort smil på de seneste to et halvt år. Det er en stærk klub. Jeg krydser mine fingre for klubbens fremtid, siger Zorniger.

 Han kom til klubben i sommeren 2016, og i den seneste sæson førte han klubben til pokaltitlen og en andenplads i Superligaen.

Men resultaterne er udeblevet i den indeværende sæson, og det var årsagen til fyringen.

Zorniger håber, at Brøndby formår at vende situationen, hvor holdet lige nu er placeret på fjerdepladsen.

- Held og lykke med resten af sæsonen. Jeg er sikker på, at klubben vil færdiggøre den vej, vi er startet på.

- Jeg er en glad mand for at have fået lov til at være træner her i Danmark, i Brøndby og tæt på København, siger Zorniger.

Han er glad for, at klubben gav ham lov til at sige farvel på pressemødet - ikke mindst til de mange fans, der har støttet ham gennem tiden i Brøndby.

- Vi havde to fantastisk år. Dette her var lidt mere svingende.

- Jeg har haft total støtte over en lang periode. Og det kan godt være lidt svært, når man har en træner som Alexander Zorniger, siger tyskeren.

/ritzau/

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler