Kræftramt Lars Høgh gennemgår vellykket operation
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Sport Af
Der er positivt nyt om den tidligere topmålmand Lars Høgh, som er ramt af kræft i bugspytkirtlen.

59-årige Høgh er i gang med et behandlingsforløb og gennemgik fredag en vellykket operation, skriver Brøndby og DBU.

"Som tidligere oplyst blev Lars Høgh tilbage i august diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen, og han har i den sidste måneds tid modtaget kemobehandling.

"Det har haft en positiv effekt og så god en virkning på tumoren, at han i går (fredag, red.) kunne gennemgå en operation på Rigshospitalet.

"Vi kan med glæde informere, at operationen gik godt, og at indgrebet var vellykket," skriver Brøndby på sin hjemmeside.

Målmand på topniveau

Lars Høgh er tilknyttet Brøndby og fodboldlandsholdet som målmandstræner.

Før han kastede sig over trænergerningen, var Lars Høgh selv målmand på topniveau, og han var blandt andet med for Danmark ved VM i 1986, hvor han blev passeret fem gange i 1-5-nederlaget i ottendedelsfinalen mod Spanien.

Fynboen er en legende i OB, som han spillede for i hele sin professionelle karriere. Her oplevede han både at blive danmarksmester og var med til at slå Real Madrid ud af Uefa Cuppen.

/ritzau/

Gå ikke glip af den vigtigste begivenhed for beslutningstagere i 2020

Børsen Impact 2020 samler Børsens redaktører de danske beslutningstagere på øverste niveau til en årlig opdatering på det danske og globale erhvervspolitiske, økonomiske og finansielle klima. Mød dem, der sætter dagsordenen og styrer, hvad der rammer dit skrivebord i de kommende år.

Har du fået din invitation?

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerSådan kan et sabbatår blive en vigtig karriere-investering

Annoncørbetalt
indhold af Dansk Studie Center