Magnussen slår Grosjean i første Monaco-træning
Foto: Scanpix/Lluis Gene
Sport Af
Kevin Magnussen (Haas) kom godt fra land, da Formel 1-feltet torsdag kørte de første omgange på den legendariske bybane i Monaco.

Danskeren satte den 13.-bedste tid i løbet af de 90 minutter, som træningen varede, og det var godt fire tiendedele hurtigere end teamkammerat Romain Grosjean.

Franskmanden sluttede som nummer 15 i træningen, hvor de forskellige kørere tester mange forskellige ting og derfor sjældent giver et præcist billede af styrkeforholdet.

Men fire tiendedele er forholdsvis meget på en Formel 1-omgang, når man sidder i tæt på ens biler og kører på samme dæktype, som det var tilfældet med Magnussen og Grosjean torsdag.

Efter en lidt rolig start på træningen fik Lewis Hamilton fart i sin Mercedes, og han var hurtigste mand rundt i Monacos gader.

VM-førende Sebastian Vettel (Ferrari) var næsthurtigst.

Kevin Magnussen udgik sidste år i Monacos Grandprix for Renault, mens han i 2014 kørte en tiendeplads hjem, da han sad i en McLaren-bil.

Ellers udmærkede træningen sig ved, at den tidligere verdensmester Jenson Button gjorde comeback for McLaren.

Fernando Alonso har fået fri af McLaren til at køre løb i USA i denne weekend, og derfor er Button for en kort bemærkning tilbage i Formel 1-feltet.

Anden træning køres torsdag klokken 14, mens der er kvalifikation lørdag og grandprix søndag.

/ritzau/

Få indsigt med Børsen Uddannelse

Kompetenceudvikling til dig, der hver dag tager ansvar for dig selv, for andre og for din virksomhed – fordi ansvar kræver indsigt. Se alle uddannelserne her.

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler