Kina forhaler Silvio Berlusconis salg af AC Milan
Foto: Marco Bertorello/Scanpix
Den tidligere italienske premierminister Silvio Berlusconi og nuværende ejer af fodboldklubben AC Milan har siden august ventet på at få lov til at sælge sin fodboldklub til en gruppe af kinesiske investorer.

Ifølge Bloomberg må Silvio Berlusconis holdingselskab, Fininvest, vente til næste år, før et salg vil glide igennem.

Forsinkelsen skyldes, at de kinesiske myndigheder stadig mangler at give køberen, Sino-Europe Sports Investment, tilladelse til at købe klubben.

Ifølge Bloomberg har de to parter mødes i Milan fredag for at diskutere omstændighederne i forbindelse med et forsinket salg, og en del af forhandlingerne er et ikke-refunderbart depositum på 100 mio. euro.

Hverken Fininvest eller Sino-Europe har ønsket at kommentere sagen.

Udskiftning i investorgruppen

De to parter indgik en aftale i august, hvor de kinesiske investorer skrev under på at købe AC Milan for 740 mio. euro inkl. gæld.

På daværende tidspunkt lagde investorgruppen, ledet af den kinesiske forretningsmand Li Yonghong, 100 mio. euro i depositum, og ifølge Bloomberg havde køberen dengang ikke finansieringen på plads.

Siden august har der flere gange været udskiftninger i investorgruppen, og kilder tæt på sagen har ifølge Bloomberg sagt, at Li Yonghong har haft planer om fredag at offentliggøre investorgruppen for Fininvest. 

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerFlyveturen kan optimere din arbejdsindsats

Annoncørbetalt
indhold af Qatar Airways