Sport Af
Mon ikke den 20-årige angriber Domenico Berardi har AC Milan som sin favoritmodstander.

Søndag eftermiddag var det hans hattrick, der sørgede for, at Sassuolo på hjemmebane slog Milan med 3-2 i Serie A.

Det var også mod Milan, at han i en kamp for halvandet år siden fik sit helt store gennembrud.

I en alder af 19 år blev han den første spiller nogensinde, der scorede fire mål mod Milan i en ligakamp. Den endte 4-3 til Sassuolo.

Og Milan-forsvaret havde ikke lært meget af den kamp, da holdene tørnede sammen søndag.

Berardi, der er lejet hos mesterklubben Juventus, sørgede for føring på 2-0 i den første halve time, men det første mål var dog kontroversielt.

Ifølge tv-billederne så bolden ikke ud til at passere målstregen, men mål blev der dømt. Ved det andet mål kunne Berardi desuden se ud til at være offside.

Milan kæmpede sig dog tilbage og kom på 2-2 efter mål fra Giacomo Bonaventura og Alex. Men kort efter blev holdet reduceret til 10 spillere efter rødt kort til samme Bonaventura.

Det udnyttede hjemmeholdet i den sidste halve time. 12 minutter før tid scorede Berardi og fuldendte sit hattrick. Denne gang var der intet at indvende mod målet.

Kort før tid blev Milan ramt af endnu et rødt kort, denne gang til indskifteren Suso.

Med nederlaget er Milan stadig nummer 10 i Serie A, mens Sassuolo rykkede op på 12.-pladsen.

/ritzau/

NY PODCAST Et stort sats. En kæmpe risiko. En helt ekstraordinær stor chance. Bjarne Corydon og Helle Ib er enige. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har kastet sig ud i et gevaldigt politisk sats, efter han i en ny samtalebog åbner for, at Venstre og Socialdemokratiet danner regering sammen efter valget. Få hele analysen her:Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerVæk med papirkvitteringer: Sådan bliver du digital

Annoncørbetalt
indhold af Eurocard