Sport Af
Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal ligner efterhånden en mand på vej i topform i årets første grand slam-turnering, Australian Open i Melbourne.

Nadal leverede søndag morgen dansk tid sin bedste præstation i dette års turnering, da han udmanøvrerede sydafrikaneren Kevin Anderson med 7-5, 6-1, 6-4.

Dermed er Nadal klar til kvartfinalen og fortsætter jagten på karrierens 15. grand slam-titel, selv om han på forhånd havde afskrevet sig selv efter en tung periode med skader og sygdom.

 "Jeg er tilfreds med, at jeg viste fremgang i alle dele af spillet," siger Rafael Nadal ifølge nyhedsbureauet Reuters efter den klare sejr over den 203 centimeter høje Anderson.

Sydafrikaneren var kun inde i kampen i første sæt, og han havde fem breakbolde ved stillingen 5-5, men Nadal afværgede dem alle.

Da første sæt var bjærget i land, var der ingen problemer for den tidligere verdensetter, der vandt opgøret uden at bruge alt for mange kræfter.

I kvartfinalen venter den syvende-seedede tjekke Tomas Bedych, som Nadal har vundet over de seneste 17 gange, de to har mødtes.

Berdych spillede sig i kvartfinalen med en sejr i tre sæt over useedede Bernard Tomic fra Australien.

Han slår fast, at den lange nederlagsstime mod Nadal ikke får betydning i de tos næste møde.

"Det starter fra 0-0. Sådan er det. Man skal ikke sammenligne med tidligere. Jeg glæder mig bare til kampen," lyder det fra tjekken.

/ritzau/

Savner du faglig inspiration i din indbakke? Modtag en mail fra chefredaktør Niels Lunde en gang om ugen og få et konstruktivt blik på ledelse og dansk erhvervsliv. Tilmeld dig til Niels Lundes nyhedsbrev i boksen herunder


Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerAsger Jorn-malerier: En unik investeringsmulighed i en usikker tid

Annoncørbetalt
indhold af Secher Fine Art & Design