Jakob Fuglsang: Shit happens
Jakob Fuglsang tabte pga. styrtet 15 pladser og er nu nummer 25 i den samlede stilling.
Foto: Scanpix
Drømmen om en god placering i klassementet i årets Tour de France bristede i dag for danske Jakob Fuglsang, der pga. et styrt på en nedkørsel mistede en halv time.

Fra en flot tiendeplads ved dagens etapestart er han nu på en samlet 25. plads knap 35 minutter efter sin holdkaptajn med den gule førertrøje, Vincenzo Nibali.

"Shit happens," siger Astanas Jakob Fuglsang til medierne i målbyen, hvor han forklarer, at han ramte en flaske fra Lotto, der lå midt på vejen.

Da han ramte flasken, styrtede han i asfalten på nedkørslen fra Col de Palaquit.

Farlige Van den Broeck

Jakob Fuglsang formoder, at flaskens ejermand er Jurgen Van den Broeck.

"Jeg tror, Alberto Contador havde ret – man skal passe på Jurgen Van den Broeck. Sådan som jeg ser det, ligger der en flaske fra Lotto midt på vejen. Jeg rammer den skævt på, "siger Jakob Fuglsang til TV 2 Sporten.

Jakob Fuglsang kender endnu ikke omfanget af sin skade, men selvom han har tabt masser af tid, virker det som om, at han fortsætter sin Tour-deltagelse.

"Jeg er selvfølgelig ikke på toppen. Det er mine fingre, der gør mest ondt og så min venstre side selvfølgelig," siger Jakob Fuglsang til TV 2 Sporten.
NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler