Bookmakerfirma hyrer Brian Laudrup
Brian Laudrup (tv.) og Unibets danske direktør Kim Olesen
Foto: Unibet
Det svenske spilleselskab Unibet har hyret en af Danmarks største fodboldstjerner gennem tiderne Brian Laudrup i en treårig aftale.

Den 45-årige tidligere landsholdsangriber siger til Ekstra Bladet, at han får flere forskellige opgaver hos sin nye arbejdsgiver.

"Det er en ambassadør-rolle, hvor jeg selvfølgelig bliver ansigtet udadtil på Unibet. Der er både de lidt humoristiske reklamefilm og hele universet omkring Unibet på diverse medier. Så vil der være nogle events i løbet af året, og så skal jeg selvfølgelig også givet et par spilforslag. Det har jeg jo stået med i mange år, så det er meget naturligt for mig," siger Brian Laudrup.

Brian Laudrup afsluttede sin spillerkarriere i hollandske Ajax Amsterdam i 2000. De seneste 14 år har han været en del af Champions League-dækningen for tv-selskabet Viasat.

Som en del af aftalen med Unibet skal han også være ekspert på Danmarks EM-kvalifikationskampe hos tv-selskabet SBS.

"Netop det, at Brian gennem sine årelange erfaring fra TV, har udviklet sig til en fremragende formidler, har været en væsentlig årsag til, at Unibet har ønsket det samarbejde, der er blevet en realitet fra i dag," siger Unibets direktør Kim Olesen i en pressemeddelelse.

Brian Laudrup understreger, at han har haft nogle fantastiske år på Viasat, men at det i sidste ende handlede om at prøve noget nyt.

Første gang Brian Laudrup vil trække i Unibet-arbejdstøjet er i august.

Unibet blev grundlagt i 1997 og er noteret på børsen i Stockholm. Selskabet har over 8,9 mio. kunder i over 100 lande.

Gå ikke glip af dagens vigtigste mail

Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. Vi gør dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Direkte i din mailboks. Meld dig til herunder.

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler