Wozniacki hyrer dansk træner
Foto: Scanpix
Sport Af
Caroline Wozniacki har ansat danske Michael Mortensen som sin nye træner, skriver Ekstra Bladet.

Han har indtil videre sagt ja til at træne den danske tennisspiller frem til den store Premier-turnering i Miami i sidste halvdel af marts.

Dermed skal han være træner for Wozniacki i foreløbigt fire turneringer - Qatar, Dubai, Indian Wells og så altså Miami.

Michael Mortensen flyver mandag til Dubai, hvor tennisspilleren befinder sig i øjeblikket. Og her vil han tage en snak med både Caroline og Piotr Wozniacki om samarbejdet:

- Kortene skal lægges på bordet, så vi taler samme sprog og sikrer, at vi har de samme tanker om Carolines fremtidige udvikling, siger Michael Mortensen til Ekstra Bladet.

- Hun skal også gøre op med sig selv, i hvilken retning hun gerne vil gå som spiller. Det er vigtigt, at hun gør sig nogle tanker om det, så vi kan arbejde i samme retning, fortsætter han.

Michael Mortensen var træner for den kinesiske topspiller Li Na, da hun i 2011 vandt French Open, og han har tidligere trænet Caroline Wozniacki i kortere perioder.

Til Ritzau sagde Michael Mortensen i december, at han havde store forventninger til Caroline Wozniacki i 2014:

- Jeg tror personligt, at hun kommer op blandt verdens fem bedste i den kommende sæson.

Forgængeren Thomas Högstedt fik kun tre måneder på posten som Wozniackis træner. Svenskeren nåede dermed at stå ved sidelinjen ved to turneringer - heriblandt årets første grand slam, Australian Open.

- Allerede før Australian Open vidste vi, at det samarbejde næppe ville holde over længere tid. Caroline nød det ikke, men hun var villig til at give det et forsøg mere, sagde John Tobias, Wozniackis manager, til Ekstra Bladet om fyringen.

Den danske tennisspiller er i det meste af sin karriere blevet trænet af sin far, Piotr Wozniacki. Hun har tidligere givet trænerne Ricardo Sanchez og Thomas Johansson sparket.

/ritzau/

Få indsigt med Børsen Uddannelse

Kompetenceudvikling til dig, der hver dag tager ansvar for dig selv, for andre og for din virksomhed – fordi ansvar kræver indsigt. Se alle uddannelserne her.

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler