Real Madrid er verdens rigeste fodboldklub
Foto: Scanpix
Sport Af ,

Hvert år udgiver revisionsfirmaet Deloitte en oversigt over de rigeste klubber i verden, og igen i år topper Real Madrid den såkaldt Money League. De spanske vicemestre omsatte for allermest med lige knap 3,9 milliarder. 

 På andenpladsen finder vi ærkefjenderne fra Barcelona, og på tredjepladsen kommer en ny klub i top tre. Bayern München har således forvist Manchester United til fjerdepladsen, og det er første gang i opgørelsens 17 år lange historie, at de engelske mestre falder ud af top tre. 

Deres omsætning steg ellers i 2012/13-sæsonen sammenlignet med den forrige, men Bayern Münchens rekordomsætning betyder, at De røde djævle må vente til næste år med at genindtage top tre, hvor den nye tv-aftale i England træder i kraft. 

Hele top ti ser således ud:

Real Madrid: 3,87 mia. kroner
Barcelona: 3,60 mia.
Bayern München: 3,22 mia.
Manchester United: 3,16 mia.
Paris Saint-Germain: 2,98 mia.
Manchester City: 2,36 mia.
Chelsea: 2,26 mia.
Arsenal: 2,12 mia.
Juventus: 2,03 mia.
AC Milan: 1,97 mia.

Leveret af tipsbladet.dk
NY PODCAST Et stort sats. En kæmpe risiko. En helt ekstraordinær stor chance. Bjarne Corydon og Helle Ib er enige. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har kastet sig ud i et gevaldigt politisk sats, efter han i en ny samtalebog åbner for, at Venstre og Socialdemokratiet danner regering sammen efter valget. Få hele analysen her:Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerVæk med papirkvitteringer: Sådan bliver du digital

Annoncørbetalt
indhold af Eurocard