Sport Af
Det bliver ikke til flere kampe for den danske tennisspiller Caroline Wozniacki ved dette års udgave af Australian Open.

Wozniacki tabte lørdag morgen dansk tid til den unge spanier Garbine Muguruza i tre sæt med cifrene 6-4, 5-7, 3-6. Endestationen blev dermed tredje runde for danskeren.

Allerede i første sæt så det faretruende ud for Wozniacki, der kom bagud 2-4. Men vendepunktet kom i partiet efter, hvor Wozniacki overlevede endnu en breakbold og tog sit eget parti.

Hun vandt efterfølgende 14 ud af 15 bolde og tog sættet 6-4 - godt hjulpet på vej af en række uprovokerede fejl fra spanierens side.

I andet sæt lå momentum stadig hos danskeren langt hen ad vejen, og det lignede, at Wozniacki skulle gøre kort proces og nappe sejren allerede efter andet sæt.

Fem breakbolde

Det lykkedes dog ikke at udnytte hele fem breakbolde, og da Muguruza fik muligheden for at bryde til 6-5, tog hun den. Derefter kunne hun serve sættet hjem til stor jubel hos publikum.

I tredje sæt fik den 20-årige spanier fejlprocenten ned og spillede mere sikkert. Det ledte til en føring på 5-1.

Wozniacki fik dog pyntet på resultatet ved at tage de to efterfølgende partier, men kunne ikke stille noget op, da spanieren i danskerens serv fik tilkæmpet sig tre matchbolde.

Hun havde kun brug for en enkelt, og sejren var hjemme, da Wozniacki slog bolden ud over baglinjen.

De to spillere har mødt hinanden en enkelt gang før, og der overraskede Muguruza ligeledes ved at tage sejren i to sikre sæt 6-2, 6-4. Det var i tredje runde af WTA-turneringen i Miami i marts sidste år.

/ritzau/

Få indsigt med Børsen Uddannelse

Kompetenceudvikling til dig, der hver dag tager ansvar for dig selv, for andre og for din virksomhed – fordi ansvar kræver indsigt. Se alle uddannelserne her.

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler