Træner om super-sæt: Sådan skal Wozniacki spille
Foto: Scanpix
Sport Af
Caroline Wozniackis træner, Thomas Högstedt, er mere end tilfreds med sin elevs præstation ved Australian Open tidligt torsdag dansk tid.

I hvert fald hvis man vælger at se bort fra et andet sæt, hvor modstanden Christina McHale styrede spillet fra baglinjen.

Træneren vil dog helst fokusere på første sæt, hvor Wozniacki uddelte et såkaldt æg i kampen, der endte 6-0, 1-6, 6-2 til danskeren.

"Første sæt var virkelig godt. Det er sådan, jeg arbejder for, at hun skal spille. Jeg synes ikke, at McHale spiller dårligt. Caroline spiller bare virkelig, virkelig godt," siger træneren efter kampen.

"Så mistede hun det lidt i andet sæt, men det gør ikke så meget. Det vigtige er, at hun så, at hun vinder på det spil," fortsætter træneren.

Wozniacki dominerede fuldstændigt i første sæt, hvor hun ifølge træneren fik vist flere nye ting.

"Hun viste, at hun har udviklet sit spil meget - både forhånden og baghånden, og hun gik ind i banen. Det var meget imponerende," mener træneren, der tidligere har trænet topspillere som Maria Sharapova og Li Na.

Han peger samtidig på, at McHale er en hård modstander trods sin placering som nummer 62 i verden og sågar har vundet to gange mod Wozniacki. Efter denne kamp står de lige 2-2 i indbyrdes opgør.

I andet sæt fik McHale da også vist sine kvaliteter, og tilmed var det som om, at pusten var gået af den tidligere verdensetter.

"Caroline blev lidt forsigtig i andet sæt. McHale spillede bedre, og Caroline kom for meget tilbage på banen. Jeg synes måske, at det var lidt unødvendigt. Hun kunne være løbet mere frem i andet sæt også. Det kunne være endt 6-0, 6-1. Så godt spillede hun i første. Men det er let at sige bagefter," lyder det fra træneren.

Caroline Wozniacki skal møde spanieren Garbine Muguruza i grand slam-turnerings tredje runde.

/ritzau/

Savner du faglig inspiration i din indbakke? Modtag en mail fra chefredaktør Niels Lunde en gang om ugen og få et konstruktivt blik på ledelse og dansk erhvervsliv. Tilmeld dig til Niels Lundes nyhedsbrev i boksen herunder


Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerSeniorboliger er et overset guldæg for investorer

Annoncørbetalt
indhold af Koncenton