Milan fyrer træner efter teenage-ydmygelse
Så gik den ikke længere for cheftræner i AC Milan, Massimiliano Allegri.
Foto: Scanpix
Sport Af
Som ventet har den italienske fodboldklub fyret sin træner, Massimiliano Allegri.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Fyringen kommer efter søndagens skuffende nederlag på 3-4 til oprykkeren Sassuolo i en kamp, hvor den bare 19-årige Domenico Berardi scorede hele fire mål.

Det var bare en forlængelse af Milans mareridtssæson. Storklubben ligger nummer 11 i Serie A og har hele 30 point op til førerholdet Juventus.

Efter søndagens nederlag erkendte Massimiliano Allegri, at han befandt sig i en truet fyringssituation, og dele af Milan-toppen antydede efter kampen, at nederlaget ville få konsekvenser. Det fik nederlaget bare et halvt døgn senere.

"AC Milan vil gerne takke Allegri og hans team for arbejdet og ønsker dem held og lykke med professionel succes fremover. Holdet vil foreløbigt blive kørt videre af Mauro Tassotti," lyder det fra klubben.

Mens Milan har klaret sig elendigt i Serie A, er det gået bedre i Champions League, hvor holdet er klar til 1/8-finalen mod Atlético Madrid.

/ritzau/

NYT AFSNIT Hvor stor forskel er der på Socialdemokratiets og Venstres økonomiske visioner for landet, og har partierne en reel plan for, hvordan den grønne omstilling skal finansieres? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co.":Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler