Endelig fik Rory McIlroy sin første 2013-titel
Foto: Scanpix
Sport Af
Det så længe ud til, at golfspilleren Rory McIlroy skulle slutte et frustrerende 2013 af uden så meget som en enkelt turneringssejr.

Men på dramatisk vis og med en fremragende sidste runde ved Australian Open lykkedes det for nordireren at hive trofæet hjem.

US Masters-vinderen Adam Scott lå længe lunt i svinget til at vinde turneringen, men på 18. og sidste hul søndag lykkedes det McIlroy at putte en birdie fra tre meters afstand og tage sejren.

- Det eneste, jeg fokuserede på, var min putterutine. Jeg gjorde ikke noget anderledes. Jeg tænkte ikke på, at det gjaldt sejren i Australian Open eller min første turnering i år, siger han.

Rory McIlroy har efter en fremragende 2012-sæson ikke haft det nemt i år. Nyt udstyr og retslige stridigheder med hans tidligere manager har påvirket golfspillet i en grad, så han er dumpet ned fra første- til sjettepladsen på verdensranglisten.

Nu håber McIlroy at kunne bygge videre på sin aktuelle form og tage den med ind i næste sæson.

- Jeg har stadig en turnering tilbage, hvor jeg vil forsøge at tage min anden sejr, siger han.

Den sidste turnering i år for den tidligere verdensetters vedkommende bliver Tiger Woods World Challenge i næste uge.

/ritzau/Reuters

Savner du faglig inspiration i din indbakke? Modtag en mail fra chefredaktør Niels Lunde en gang om ugen og få et konstruktivt blik på ledelse og dansk erhvervsliv. Tilmeld dig til Niels Lundes nyhedsbrev i boksen herunder


Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerAsger Jorn-malerier: En unik investeringsmulighed i en usikker tid

Annoncørbetalt
indhold af Secher Fine Art & Design