FCK-boss freder træneren - indtil videre
FCK's træner Ariël Jacobs efter søndagens skuffende 1-1 mod AGF
Foto: Scanpix
Sport Af
Det er bestemt ikke sikkert, at FC København forlænger kontrakten med mestertræner Ariël Jacobs, hvilket planen ellers længe har været.

Den nuværende sportslige krise med 11 superligakampe uden sejr har bremset kontraktforhandlingerne, indrømmer klubbens sportsdirektør, Carsten V. Jensen, efter søndagens skuffende 1-1-kamp mod AGF i Parken.

"Jeg vil sige det sådan, at vi har fokus et andet sted, og det er at få holdet til at komme tilbage på sporet," siger Carsten V Jensen.

Til spørgsmålet om, hvorvidt FCK nærmer sig en trænerfyring efter en katastrofal sæsonåbning med blot to point i fem kampe, svarer Carsten V. Jensen:

"Ariël kender betingelserne, ligesom alle vi andre, der er i denne branche, gør. Og indtil videre er han træner her frem til 30. juni 2014. Så længe, at vi tror på, at det er det rigtige, som vi gør, så holder vi fast ved det. Der er ikke meldt noget andet ud, og så er det jo sådan."

Er det fortsat opbakning fra dig til træneren?

"Selvfølgelig."

Er Ariël Jacobs også FCK-træner i den næste kamp?

"Det er jeg sikker på, at han er."

Vil du sige, at du og Ariël har flere samtaler med hinanden end normalt?

"Ja, og det synes jeg også, er helt naturligt. Det er klart, vi er de ansvarlige for det sportslige."

FCK's næste kamp er søndag 25. august, hvor oprykkerne fra FC Vestsjælland gæster Parken.

/ritzau/


Få dagens vigtigste mail og start dagen på et oplyst grundlag. Tilmeld dig til nyhedsbrevet Børsen Morgenbriefing i boksen herunder

Børsen Morgenbriefing samler de vigtigste historier om erhverv, økonomi og aktier, så du på få minutter kan få et overblik over, hvad der er værd at vide.




Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler



Byggestandarder kan booste dansk eksport

Annoncørbetalt
indhold af Dansk Standard