Aldo Petersen ny formand i Brøndby IF
Foto: Scanpix
Sport Af
Det bliver erhvervsmanden Aldo Petersen, der sætter sig for bordenden i fodboldklubben Brøndby IF.

Aldo Petersen er blevet udpeget til posten som formand af den nyvalgte bestyrelse i klubben efter dagens generalforsamling. Det bekræfter Brøndby IF i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Advokaten N. E. Nielsen bliver næstformand i bestyrelsen.

Erfaring fra rival

Det er ikke første gang, at Aldo Petersen skal sidde med ansvaret i en stor fodboldklub. Erhvervsmanden var en af bagmændene bag etableringen af  Brøndbys rival F. C. København. Aldo Petersen sad også i bestyrelsen for den københavnske klub i en årrække.

Aldo Petersen købte 500.000 aktier i Brøndby i klubbens emission i slutningen af april.

Direktør fortsætter

Den nye bestyrelse har også besluttet, at Brøndby-direktøren Tommy Håkansson fortsætter i spidsen af klubben. Han skifter titlen som konstitueret direktør ud med en permanent direktørpost.

Udover Aldo Petersen og N. E. Nielsen består Brøndbys nye bestyrelse af Hugo Andersen, Jan Leth Christensen, Jesper Holm Hansen, Morten Holm, Christian Barrett og tidligere formand Sten Lerche.

 

Få de vigtigste perspektiver på samfundsøkonomien – direkte i din mailboks

Tal i sig selv betyder ikke noget, men sat ind i den rette kontekst kan det pludselig være et tal, der er vigtigt at forholde sig til. Hver tirsdag sender perspektivredaktør og cheføkonom Steen Bocian nye perspektiver videre til Børsens læsere i sit nyhedsbrev. Skriv dig op til nyhedsbrevet i boksen herunder.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler