Fitness-fusion i Nordsjælland
Foto: Colourbox
Fitness World har købt den konkurrerende kæde Sportsclub og åbner seks nye centre i København og Nordsjælland på mandag.

Udover at Fitness World har købt de seks centre i Hillerød, Allerød, Farum, Gentofte, Herlev og Hvidovre planlægger kæden også at modernisere centrene for 10 mio. kr. hen over sommeren.

"Sportsclub havde seks veldrevne centre i det nordsjællandske. Opkøbet placerer os med ét slag i en række lokationer, hvor vi gerne ville have Fitness World placeret," siger adm. direktør Per Lyngbak Nielsen.

Fitness World rykker ind i Sportsclub centrene allerede i denne uge for at installere nye systemer og uddanne medarbejdere. Dermed vil Sportsclub-centrene være klar til at modtage de første nye Fitness World-medlemmer fra på mandag den 2. juni.

"For Sportsclub er Fitness World den bedst mulige partner. Fitness World har ideerne og midlerne til at udvikle Sportsclub-centrene til fremtidens krav og markedsvilkår," siger Sportsclubs hidtidige ejer Torben Faber.

Med købet varsler Fitness World øget konkurrence til Parken Sport & Entertainments Fitness.dk.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler