Generelt Af

Politiet har fundet endnu en savnet person i Australiens store øde nordlige områder, hvor temperaturen er omkring 40 graders varme.

Efter at have været savnet i næsten to uger blev den 40-årige Phu Tran fundet af en lokal farmer.

Han og hans to venner har været savnet siden den 19. november.

Phu Tran siger, at han overlevede ved at drikke vand beregnet for kvæg.

Tran blev fundet tre dage efter sin ven Tamra McBeath-Riley, som blev fundet omkring 1,5 kilometer fra den bil, de havde kørt i.

En tredje person savnes stadig.

Deres bil kørte fast, og de blev nær deres bil, indtil forrådet slap op.

Så begyndte de at lede efter hjælp.

/ritzau/Reuters


NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Gå til play.borsen.dk Børsen Play