Generelt Af

Ens knæ gør ondt efter nogle timer i luften. Man kan ikke strække benene, og man kæmper med sidemanden om albueplads.

Det kan være klaustrofobisk at sidde på et lille flysæde i flere timer.

Måske var det derfor, at en amerikansk kvinde i weekenden lod, som om hun var alvorligt syg, da hun fløj fra Pensacola til Miami i staten Florida.

Kort tid efter afgang bad kvinden om at få et større sæde. Det var ikke muligt, fortalte personalet.

Da hun fik det at vide, blev hun pludselig syg. Det skriver CNN.

Piloten måtte derfor vende flyets næse mod Pensacola igen. Men da flyet skulle til at lande, fandt personalet ud af, at kvinden havde fingeret sygdom.

Hun blev derfor bedt om at forlade flyet, men nægtede.

Politiet blev tilkaldt, og efter noget tid gik hun med til at stå af flyet.

/ritzau/

NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Gå til play.borsen.dk Børsen Play