Generelt Af

Et møde mellem Tysklands udenrigsminister og den fremtrædende Hongkong-aktivist Joshua Wong kritiseres af Kina. I Beijing har udenrigsministeriet indkaldt den tyske ambassadør for at protestere.

- Dette møde er et meget negativt signal for de bilaterale forbindelser mellem Kina og Tyskland, siger Kinas ambassadør i Tyskland, Wu Ken.

Ham tilføjer, at Kina har tilstrækkeligt med beviser på udenlandsk indblanding i Hongkong-protesterne.

I Berlin har Wong opfordret det internationale samfund til at støtte den prodemokratiske bevægelse i Hongkong.

Den 22-årige aktivist siger, at Hongkong er frontlinjen i kampen mod Beijings styre. Wong blev mandag løsladt i Hongkong og fløj derpå til Tyskland.

/ritzau/Reuters

Din medarbejder vil hellere have dig fyret - end selv at få mere i løn

Omverdens krav og forventninger til ledere er ved at ændre sig dramatisk og har resulteret i en reel ledelseskrise. Hvis ledere skal holde på dygtige medarbejdere og rekruttere talenter, så kræves der noget helt andet af en moderne leder.

Det fortæller Rasmus Hougaard, der har skrevet bogen "The mind of the leader", der bygger på research blandt 35.000 ledere verden over. Du kan opleve Rasmus Hougaard og andre internationale thought leaders på Børsens Ledelseskonference d. 30. september. Lær af de dygtigste og få konkrete værktøjer til dit eget ledelsesarbejde. Meld dig til her.

Andre læser dette lige nu


Gå til play.borsen.dk Børsen Play